Ο Γιώργος Μπελιγράδης στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου στον συνδυασμό «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Πολιτική Δωδεκάνησα

«Μια συνεπής, υπεύθυνη και συνεχής παρουσία στο τοπικό συμβούλιο της Ρόδου, εγγυάται την επιτυχία της επόμενης θητείας. Η συμβολή σου είναι απαραίτητη για μια Ρόδο όμορφη, καθαρή και φιλόξενη.
Γιώργος Μπελιγράδης σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

«Ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα του Φώτη Χατζηδιάκου και τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι πως θα εξακολουθήσω να στηρίζω με συνέπεια και επιμονή την συνέχιση του οράματος μας, για τη Ρόδο μας! Θα αγωνιστώ με την ίδια όρεξη σεβόμενος τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, μα πάνω απ’ όλα σεβόμενος τους συμπολίτες μας».

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Μπελιγράδης

Βιογραφικό
Ο Γεώργιος Μπελιγράδης του Ιωάννη γεννήθηκε στην Ρόδο το 1974. Έχει δύο κόρες την Ξένια 15 ετών και την Ειρήνη 13 ετών. Είναι τελειόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Ρόδου του τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης και συνέχισε τις σπουδές του στο Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ στο τμήμα Λογιστικής. Είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και κάτοχος αδείας Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Το 2010 εξελέγη ως Μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου με την παράταξη του Δημάρχου Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά «Αλλάζουμε την Ρόδο» και διετέλεσε μέλος:
-Του Δ.Σ. της Επιτροπής του Κοιμητηρίου Ταξιαρχών.
-Του Δ.Σ. Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ιερού Ναού Ταξιαρχών Ρόδου.
-Του Δ.Σ. Ρ.Ο.Δ.Α
Σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου με την Παράταξη του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» και είναι μέλος:
1. Του Δ.Σ. της Επιτροπής του Κοιμητηρίου Ταξιαρχών.
2.Της Β’ βάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ρόδου.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *