ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : “Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ήρθε για να μείνει. Θα δώσουμε τη μάχη όχι μόνο στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία”

Δωδεκάνησα

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : “Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ήρθε για να μείνει. Θα δώσουμε τη μάχη όχι μόνο στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία”
O υπ.Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ κ.Στράτος Καρίκης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:
‘’ Θέλω να συγχαρώ τον κ.Καμπουράκη και τον κ.Χατζηδιάκο για την επιτυχία τους να περάσουν στο δεύτερο γύρο.
Η παράταξη μας ΝΕΑ ΜΕΡΑ έδωσε ένα δύσκολο και άνισο αγώνα, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου αριθμού πολιτών.
Αυτό είναι μόνο η αρχή αφού όπως έχω πει, η παράταξη μας ΝΕΑ ΜΕΡΑ ήρθε για να μείνει.
Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψηφίους και τους εθελοντές που έδωσαν μαζί μας αυτή τη μάχη. H δική μας παράταξη στηρίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά όλων .
Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις πιέσεις και μας τίμησαν με την ψήφο τους .
Οι πολίτες που στήριξαν τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ το έπραξαν συνειδητά, ψήφισαν ιδέες , αρχές, αξίες και πρόγραμμα.
Οι πολίτες αυτοί έχουν αξιοπρέπεια, είναι υπερήφανοι. Δεν καθοδηγούνται. Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι μια παράταξη που έχει προγραμματικές προτάσεις και αρχές. Οι αποφάσεις μας είναι συλλογικές.
Θα σεβαστούμε απόλυτα την εντολή των πολιτών της Ρόδου και τη θέση που μας έταξαν . Αντιπολίτευση δεν σημαίνει κραυγές και στείρα άρνηση , σημαίνει προτάσεις και θέσεις σημαίνει συνεργασίες. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε.
Θα είμαστε παρόντες ,από τη θέση που μας έταξαν οι πολίτες, όχι μόνο στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών με τις προτάσεις και τη δράση μας.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *