«ΜΠΑΛΟΝΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ!» Το νέο παιδικό βιβλίο του Γιώργου Σακελλαρίδη, παρουσιάζεται στη Ρόδο

Πολιτισμός Δωδεκάνησα

«ΜΠΑΛΟΝΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ!»

Το νέο παιδικό βιβλίο του Γιώργου Σακελλαρίδη,
παρουσιάζεται στη Ρόδο.

«Μπαλόνι Σ’ αγαπώ» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Γιώργου Σακελλαρίδη, σε εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλια, που κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις «Διάπλαση».

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου, στο ευρύ κοινό, ξεκινά από τη Ρόδο και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 7.00μμ., στο βιβλιοπωλείο το «Δέντρο».

Τον συντονισμό της παρουσίασης θα έχει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Χριστοφόρου.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν, εκτός από τον συγγραφέα Γιώργο Σακελλαρίδη, οι Δημήτρης Ιωσήφ, Λεωνίδας Σακελλαρίδης, Ελευθερία Ζαράκη που μελοποίησαν, ενορχήστρωσαν και τραγούδησαν στο Cd που συνοδεύει το βιβλίο. Στην παρουσίαση παίρνει μέρος τμήμα της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου.

Το «Μπαλόνι σ’ αγαπώ» είναι ένα βιβλίο που περιλαμβάνει τέσσερα έμμετρα μουσικά παραμύθια τα οποία προσεγγίζουν σημαντικές ανθρώπινες αξίες και προβάλλουν πτυχές της Συναισθηματικής Νοημοσύνης.
Το “ΜΠΑΛΟΝΙ” σε τούτο το βιβλίο είναι όλη η ανθρωπότητα, είναι όλος ο κόσμος. Ο “ήρωας” λοιπόν του βιβλίου, επειδή το νιώθει, φωνάζει: “Μπαλόνι Σ’αγαπώ!”… που θα πει: “ΑΓΑΠΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!”… “ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!”

Χορηγοί επικοινωνίας παρουσίασης του βιβλίου είναι το ραδιόφωνο «Λυχνάρι», το βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο» και οι εκδόσεις «Διάπλαση».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *