Συγχαρητήρια επιστολή..

Δωδεκάνησα

                                                                                                             

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Αγαπητέ Πρόεδρε, Φίλε Αντώνη,

Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σου στην θέση του Δημάρχου του νησιού μας και σου εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στο  δύσκολο έργο σου.

Ως Πρώτος Πολίτης, ως Δήμαρχος όλων μας, οι ευθύνες που αναλαμβάνεις είναι τεράστιες. Η Ρόδος μας έχει ανάγκη πρωτίστως να γίνει φιλική και ελκυστική στον ίδιο τον πολίτη. Να αποκτηθεί ξανά αυτή η πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και Κατοίκου που τόσο ανάγκη έχει αυτός ο Τόπος.

Ο νέος Δήμος Ρόδου οφείλει και πρέπει να λειτουργήσει με συνεργασίες και συναίνεση. Με σεβασμό προς όλους τους φορείς και τους πολίτες. Είμαι βέβαιος από την μέχρι τώρα πορεία σου στα κοινά του νησιού μας, από τη στάση σου ως απλός κάτοικος αλλά και ως επιχειρηματίας, ότι η Ρόδος μας είναι σε καλά χέρια.

Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου αλλά και ως φίλος σου, θεωρώ δεδομένη και σίγουρη τόσο την επιτυχία σου σε αυτό το δύσκολο έργο για την ανάπτυξη, την ευημερία και το καλό του νησιού μας, όσο και την αγαστή μας συνεργασία, όπως έχει αποδειχθεί άλλωστε και στο παρελθόν.

Καλή Δύναμη!

Με εκτίμηση

Γιάννης Πάππου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσο

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *