ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δωδεκάνησα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΤΗΣ 10ης   ΙΟΥΝΙΟΥ 2019  ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ  

 Παρακαλούμε να προσέλθετε σε  συνεδρίαση  στις 10 του μηνός  Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, στο Εμπορικό Λιμάνι Ρόδου  με  θέματα:

1. Έγκριση πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διενέργειας  μειοδοτικού διαγωνισμού  με κλειστές προσφορές με το σύστημα δημοπράτησης:  «διαπραγμάτευση χωρίςπροηγούμενη δημοσίευση για σύναψη δημοσίωνσυμβάσεων έργου» και προσφορά με ενιαίο ποσοστόέκπτωσης και έλεγχο ομαλότητας» σύμφωνα α) με τις διατάξεις του ν. 4412/2016 και β) με τους Όρους της διακήρυξης προς ανάδειξη αναδόχου, που θα εκτελέσει το έργο: “αποκατάσταση των ζημιών (από θεομηνία) του τμήματος πρόσβασης προς την νέα αποβάθρα στο ΠέταλοΣύμης“, προϋπολογισμού 70.000,00 € (με ΦΠΑ 24%) (ΚΑΕ 30-7336.010)

2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Προστασία, ανάδειξη, διαχείριση και βιώσιμη ανάπτυξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου.

3. Έγκριση δαπανών διαφόρων προμηθειών και υπηρεσιών

4. Έγκριση οδοιπορικών εξόδων του προσωπικού του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ..

5. Έγκριση  Πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού με α/α συστήματος 79363,1του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΚΑΝΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ-ΤΟΜΕΑΣ ΣΤ-Ζ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΠΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΛΙΜΕΝΑ ΑΚΑΝΤΙΑΣ.

6. Εξέταση αιτήματος δήμου Κάσου για την εκ νέου παραχώρηση χρήσης της αίθουσας επιβατών του κτιρίου επιβατών λιμένα Φρυ Κάσου (όπως αυτή απεικονίζεται στο επισυναπτόμενο τοπογραφικό διάγραμμα), για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επιβατών εν λόγω λιμένα, για την εύρυθμη λειτουργία του, για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, για μέγιστο δυνατό χρονικό διάστημα.

7. Έγκριση τεχνικών και χρηματοοικονομικών μελετών καθώς και σχετικών τευχών δημοπράτησης (σχεδίων διακήρυξης διαγωνισμού & σύμβασης παραχώρησης), στο πλαίσιο διαδικασίας διενέργειας ανοικτού διεθνούς δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη φορέα διαχείρισης του κέντρου επισκευής πλοιαρίων στην περιοχή Καναματ δήμου Ρόδου

8. Έγκριση του πρακτικού II της διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού της προμήθειας  πνευματικών προσκρουστήρων στα λιμάνια δικαιοδοσίας του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *