Στη Ρόδο βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Δωδεκάνησα

Στην Ρόδο βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του κα Μαρέβα, τον Γραμματέα του κόμματος και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στυλιανό Κονταδάκη, τον κ. Νέζη Θανάση και πλήθος συνεργατών. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο πολιτικοί φορείς του νησιού και φίλοι. Ο κ. Μητσοτάκης είχε επαφές με τον Δήμαρχο του νησιού, τον Περιφερειάρχη και άλλους φορείς, όπου συζήτησαν θέματα της Ρόδου, αναφέρθηκαν στα προβλήματα των πολιτών και διασφάλισαν τη στήριξη του για το μέλλον της Ρόδου.

Παρουσία των εκπροσώπων κεντρικών και τοπικών ΜΜΕ, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, δήλωσε: «Θέλω να καλωσορίσω στη Ρόδο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σημερινό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανό πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη και να τον ευχαριστήσω γιατί σε αυτήν την προεκλογική περίοδο,  η έναρξη του δικού του μεγάλου αγώνα γίνεται από τα νησιά μας, από τα Δωδεκάνησα, από τη Ρόδο και συνεχίζει το πρόγραμμά του στο ακριτικό Καστελλόριζο».

Καλωσορίζοντας τον κ. Μητσοτάκη ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης  δήλωσε:

«Η Ρόδος, το πιο πλατύ χαμόγελο του ελληνικού τουρισμού και η πατρίδα άξιων, εργατικών, πολυμήχανων, ικανών ανθρώπων, υποδέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τη μεθοδικότητα, τη σοβαρότητα και τον ορθολογισμό του, είμαι βέβαιος ότι θα πείσει  την Ελλάδα και πολύ σύντομα θα περάσει την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και θα ξαναέλθει στον τόπο όπου ξεκινάει τον εκλογικό του αγώνα, ως ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας μας.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, παραχώρησε την συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο. Αφού πρώτα συνεχάρει τον κ. Καμπουράκη και τον κ. Χατζημάρκο για την εκλογή τους, δήλωσε μεταξύ άλλων πως το μήνυμα που θέλει να στείλει, είναι ένα μήνυμα ενότητας. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια όπως είπε, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης στην συνέχεια πραγματοποίησε περιοδεία στο κέντρο της Πόλης.

 

 

 

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *