Στην Κάλυμνο βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Δωδεκάνησα

Στην Κάλυμνο βρέθηκε σήμερα στα πλαίσια της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν η σύζυγος του Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο Γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής ΝΔ βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής και οι υποψήφιοι  στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μπακίρης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Μανώλης Μουσελλής.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού αρχικά, συναντήθηκε με πολιτικούς φορείς του νησιού, στην συνέχεια συνομίλησε με πολίτες, που του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας σήμερα. Ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων επισκέφθηκε και τα Κ.Δ.Α.Π – ΜΕΑ του νησιού, όπου και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επισκέφθηκε ακόμα το Δημαρχιακό Μέγαρο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η βόλτα στην κεντρική πλατεία.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, το ταξίδι του στα Δωδεκάνησα είναι μείζονος σημασίας. όπως είπε:
«Με μικρές παρεμβάσεις που συνήθως δεν κοστίζουν πολύ μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των κατοίκων των νησιών πολύ καλύτερη. Θα εκπονήσουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο ειδικά για τα μικρότερα νησιά. Πρώτη προτεραιότητα ο βιολογικός καθαρισμός και από εκεί και πέρα να διευκολύνουμε την ζωή των πολιτών».

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *