Διεξαγωγή του 10ου αθλητικού Πανοράματος

Δωδεκάνησα Αθλητικά


 Με το κλείσιμο των 10 χρόνων λειτουργίας του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  διοργανώθηκε την Κυριακή, 09/06/2019, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ  των Εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , όπως κάθε τέλος της αθλητικής χρονιάς, το 10ο Αθλητικό Πανόραμα. Μια αθλητική γιορτή η οποία εξελίχθηκε σε «υπερθέαμα».

 Οι 290 αθλήτριες και αθλητές που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσιάζοντας τα προγράμματά τους ανταμείφθηκαν από το ζεστό και ηχηρό χειροκρότημα των θεατών , που ξεπέρασαν τους 800!  Σε  συνδυασμό με τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η διεύθυνση του αθλητικού κέντρου , δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα μεγάλης διοργάνωσης.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έλαβαν μέρος  οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν καθ’όλη την περίοδο στα αθλητικά προγράμματα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις  όπως Ρυθμική Γυμναστική, Μαζορέτες με προπονήτριες τις  Χριστίνα Παρίση και Χρύσα Ουζουνίδου και Zumba με προπονήτρια της  Σάρα Φα.

Το «παρών» όμως έδωσαν και τα παιδιά που συμμετείχαν στα αθλητικά επιμορφωτικά προγράμματα των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ όπως Αθλητικός Χορός με προπονήτρια τη  Μαρία Λεβέντη και  Σύγχρονο  Χορό με προπονήτρια τη Ναταλί Σέρβου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι  προπονήτριες επιμελήθηκαν πλήρως το πρόγραμμα το οποίο απογειώθηκε από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των παιδιών. Για πρώτη φορά φέτος  παρουσιάστηκαν εκτός από τα ομαδικά και  ατομικά προγράμματα αθλητριών της Ρυθμικής γυμναστικής αφού το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια να επαναλειτουργήσει , μετά από 30 χρόνια, τμήμα αγωνιστική Ρυθμικής το οποίο θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλήνιους αγώνες. Η προσπάθεια αυτή θα ολοκληρωθεί με τις αξιολογήσεις αθλητριών αλλά  και μελών εκτός σωματείου  το διάστημα από  10 έως 14 Ιουνίου 2019.
Από το Ιανουάριο του 2019 το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις  είναι και επίσημα μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Ρυθμικής γυμναστικής.
Η διεύθυνση του σωματείου  ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει  όλα τα παιδιά τα οποία έλαβαν μέρος στο 10ο αθλητικό Πανόραμα αλλά και όλους τους γονείς οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν αυτά τα 10 χρόνια  για την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και δίνουν το βροντερό «παρών»  σε κάθε μας αθλητική εκδήλωση. Σας ευχαριστούμε!

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *