Μάνος Κόνσολας: “Η ΝΔ την 7η Ιουλίου θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας”

Πολιτική Δωδεκάνησα

Ο Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης τουρισμού της ΝΔ, Εμμανουήλ Κόνσολας, βρέθηκε δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στα νησιά της Δωδεκανήσου. Κατά την διάρκεια της περιοδείας τους στην Κάλυμνο δήλωσε τα εξής:

“Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε την περιοδεία του για τον προεκλογικό αγώνα από την Δωδεκάνησο. Από την Ρόδο, το Καστελόριζο, την Κάλυμνο και την Κω.

Αυτό υποδηλώνει το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας και για τον Νομό, για τα νησιά. Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι έχει και ισχυρή θέληση, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που διαχρονικά υπάρχουν στα Δωδεκάνησα, ιδιαιτέρως όμως από αυτά τα οποία έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την υπερφορολόγηση και την επιδρομή την φοροεισπρακτικής ικανότητας που έχει επιδείξει τα τελευταία 4 χρόνια, με αποτέλεσμα αφενός να εξοβολιστεί η μεσαία τάξη και αφετέρου το τουριστικό προιόν να είναι μη ανταγωνιστικό. Σήμερα λοιπόν εδώ στην Κάλυμνο, θα έχει την δυνατότητα να δει τους νησιώτες τους Καλύμνιους. Το νησί των σφουγγαράδων και του μεγαλύτερου αλιευτικού στόλου στην Μεσόγειο κατά αναλογία και είμαι βέβαιος ότι οι νησιώτες θα διαπιστώσουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος της επόμενης μέρες με την ελπίδα που δίνει, γιατί έχει και βιώσιμες λύσεις, αλλά έχει και το ανθρώπινο δυναμικό”.

Ο κ. Κόνσολας έστειλε ένα μήνυμα από την Κάλυμνο λέγοντας χαρακτηριστικά πως : “Η ΝΔ την 7η Ιουλίου θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας”.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *