Παγκόσμια ημέρα εθελοντή Αιμοδότη, ας διαδώσουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία. Σώζει Ζωές!

Δωδεκάνησα

Παγκόσμια ημέρα εθελοντή Αιμοδότη, ας διαδώσουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία. Σώζει Ζωές!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας, η κα Ελευθερία Φτακλάκη, υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με το Κίνημα Αλλαγής, δήλωσε τα εξής:

«Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ύψιστη προσφορά στον συνάνθρωπο μας! Η πολιτεία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, οφείλουν να στηρίξουν την εθελοντική προσφορά όλων των εθελοντικών συλλόγων αιμοδοσίας. Δυστυχώς, οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, υποβαθμίζουν τη λειτουργία τους με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν οι αντίστοιχοι φορείς.»

Με την λειτουργία του Ε.ΚΕ.Α., δημιουργήθηκε ένα Αθηνοκεντρικό σύστημα οργάνωσης και λήψης αποφάσεων, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθούν συνειδητά οι πιστοποιημένοι φορείς αιμοδοσίας σε όλη την Ελλάδα!

Στη Ρόδο, ο Σύλλογος Αιμοδοτών «Άγιος Εφραίμ», ο μοναδικός πιστοποιημένος φορέας με μια πολυετή και δυναμική προσφορά στο νησί μας, βιώνει τα προβλήματα αυτής της πολιτικής, που δυστυχώς έχουν αντίκτυπο στην τοπική μας κοινωνία καθώς η αιμοδοσία είναι μια δομή ζωτικής σημασίας για όλους τους πολίτες!

Το Κίνημα Αλλαγής, με συγκεκριμένες θέσεις και πολιτικές, στηρίζει τις δομές αιμοδοσίας με τη συνεργασία και ενδυνάμωση των πιστοποιημένων φορέων και όχι με τον στραγγαλισμό τους, όπως έπραξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε Κίνημα Αλλαγής γιατί η χώρα μας έχει ανάγκη από αλληλέγγυες πολιτικές.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *