Δήλωση υποψηφιότητας Ελευθερίας Φτακλάκη: “Γιατί είμαι υποψήφια βουλευτής  στα Δωδεκάνησα με το Κίνημα Αλλαγής”;

Δωδεκάνησα

Δήλωση υποψηφιότητας Ελευθερίας Φτακλάκη

Γιατί είμαι υποψήφια βουλευτής  στα Δωδεκάνησα με το Κίνημα Αλλαγής;

Έντονα πολιτικοποιημένη και ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας,  ασχολούμαι με τα κοινά με ένα αξιακό σύστημα αρχών και θέσεων που έχει ως επίκεντρο τον Άνθρωπο, την Κοινωνική και Διαγενεακή  Δικαιοσύνη .

Για το λόγο αυτό, αποδέχθηκα την πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, να είμαι υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα  με το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ. Τον προοδευτικό, δημοκρατικό πολιτικό χώρο που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Ελλάδας και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας!

Γιατί μπορώ να εκπροσωπήσω τα Δωδεκάνησα στο ελληνικό κοινοβούλιο:

Ως αιρετή  έχω δοκιμαστεί στον τομέα της περιφερειακής αυτοδιοίκησης με μια επιτυχημένη πορεία στους τομείς του τουρισμού, των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και των διεθνών συνεργασιών.

Έχω ασχοληθεί  ενεργά με την ανάπτυξη νησιωτικών πολιτικών και είναι επιτακτική η ανάγκη υιοθέτησης έξυπνων πολιτικών που θα στηρίξουν τα νησιά και τους νησιώτες.

Έχω αποδείξει πως ξέρω να διεκδικώ και να προστατεύω το δημόσιο συμφέρον και τα κεκτημένα των νησιών μας, έχοντας δώσει αγώνες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για τη νησιωτικότητα, για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, για τους μειωμένους κοινοτικούς πόρους στο Ν.Αιγαίο, κλπ.

Ως πολιτικός γνωρίζω να δίνω μάχες με πάθος, γνώσεις και αποτελεσματικότητα, προτάσσοντας πάντα το δημόσιο συμφέρον  με το όποιο προσωπικό κόστος.

 δρω  για τα Δωδεκάνησα γιατί είναι ο τόπος μου και αξίζει τα καλύτερα

 δρω για τον σεβασμό, την αλληλεγγύη, το ήθος, την αριστεία, την αξιοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την δημοκρατία, την ευημερία, την ισότητα, την ισονομία γιατί αυτά μας αξίζουν

δρω για την νέα γενιά

δρω γιατί πιστεύω στις αρχές και τις αξίες του Κινήματος Αλλαγής

δρω   γιατί πιστεύω σε αυτό που κάνω…

Η ψήφος  σου στις 7 Ιουλίου είναι πολύτιμη.

Παρασκευή Ελευθερία Φτακλάκη,

Υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με το Κίνημα Αλλαγής

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *