Ο Αλέξης Τσιπρας στην Ρόδο

Δωδεκάνησα

Στη Ρόδο βρέθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τη πλατεία Κύπρου όπου τον υποδέχτηκαν στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου.. Αφού πραγματοποίησε περίπατο, στο κέντρο της πόλης ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Yachting club cafe όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες αλλά και με εκπροσώπους τοπικών φορέων. Συνομίλησε με εργαζομένους του Τουρισμού, θέλοντας να δείξει ότι η κυβέρνησή του δίνει μεγάλη έμφαση στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων και των αμοιβών.

Σε έναν πρώτο χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου υποστηρίζοντας, ότι εκεί οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν για τη ζωή τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε τις πολιτικές που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να βγει η Χώρα στο ξέφωτο. «Βρήκαμε την χώρα χαμένη και χρεοκοπημένη. Στο ίδιο σημείο θα καταλήξουμε αν εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ». «Θα έχουμε δημοσιονομικό εκτροχιασμό».

Τόνισε ακόμη πως «η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει πολιτικές που θα ωφελήσουν λίγους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικές που θα ωφελήσει όλους».

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε την απογοήτευση του κόσμου λέγοντας πως μετά από τρία δύσκολα χρόνια κατανοεί τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων που επλήγησαν και που θέλησαν να στείλουν μήνυμα. Πρόσθεσε μάλιστα, πως έλαβε το μήνυμα και εξετάζει τα λάθη και τις παραλείψεις.

«Το βασικό δίλημμα, ανεξάρτητα ακόμη και από τις κομματικές προτάσεις, αφορά το μέλλον της χώρας», είπε με έμφαση ο κ. Τσίπρας και έκλεισε με ένα αισιόδοξο μήνυμα λέγοντας ότι «την 7η Ιουλίου οι κάλπες θα είναι όλες άδειες και θα τις γεμίσουμε εμείς».

 

 

 

 

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *