Δήλωση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την κατάθεση της υποψηφιότητάς του για τις βουλευτικές εκλογές: «Θα προσφέρω αυτά που χρειάζεται ο τόπος μας και οι άνθρωποί του»

Δωδεκάνησα

Δήλωση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την κατάθεση της υποψηφιότητάς του για τις βουλευτικές εκλογές: «Θα προσφέρω αυτά που χρειάζεται ο τόπος μας και οι άνθρωποί του.»

Με την κατάθεση της υποψηφιότητας του στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

« Με αίσθημα ευθύνης κατέθεσα σήμερα, στο Πρωτοδικείο Ρόδου, την υποψηφιότητά μου για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Δωδεκανήσου.

Ευθύνη που πηγάζει από τις οικογενειακές μου παρακαταθήκες για τον τόπο μας, αλλά κυρίως από την ήδη υπεύθυνη παρουσία μου στο εθνικό κοινοβούλιο. Ως βουλευτής προέταξα το κοινό  συμφέρον του Δωδεκανησίων, διεκδίκησα και πέτυχα, σε δύσκολες ώρες, κατακτήσεις που δυστυχώς στη συνέχεια με περισσή ευκολία άλλοι απεμπόλησαν.

Συνεπής στις ιδέες και τις θέσεις μου ζητώ ξανά τη ψήφο των συμπατριωτών μου βέβαιος ότι θα μου δώσουν τη δύναμη για να προσφέρω αυτά που χρειάζεται ο τόπος μας και οι άνθρωποί του.»

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *