ΒΑΪΟΣ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ- ΠΑΣΟΚ Ανοικτή επιστολή προς τους συναδέλφους Mηχανικούς

Δωδεκάνησα

ΒΑΪΟΣ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΥΠ.  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ- ΠΑΣΟΚ

Ανοικτή επιστολή προς τους συναδέλφους Mηχανικούς

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λίγες μέρες μόνο μας χωρίζουν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019 όπου είμαι υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ.

Είμαι Μηχανικός Περιβάλλοντος από το 2009.

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των Μηχανικών μέσω του ΤΕΕ Δωδεκανήσου. To 2014 ήμουν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, το 2016 με τιμήσατε για δεύτερη φορά να σας εκπροσωπήσω στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του κλάδου μας, θέση την οποία παρέδωσα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου.

Αποτελεί πεποίθησή μου, πως το πρακτικό πνεύμα του μηχανικού μπορεί να είναι χρήσιμο, ειδικά στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μας ζωής.

Ο κλάδος των Μηχανικών είναι από τους πρώτους που χτυπήθηκε από την οικονομική κρίση, οδηγώντας σε στρατηγικά αδιέξοδα, ειδικά τους νέους επαγγελματίες. Όλο αυτό το διάστημα, επαναπροσδιορίσαμε τις ανάγκες, τις προοπτικές και τις επιλογές μας.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα τεχνολογική επανάσταση. Ως  βασικοί συντελεστές του σχεδιασμού και της υλοποίησης της παραγωγής, νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας.

Για εμάς τους Μηχανικούς που πιστεύουμε στη δημιουργία, στην ευημερία και στη βιωσιμότητα των ανθρώπων και της χώρας, η προστασία του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή αποτελούν βασικές παραμέτρους για ένα βιώσιμο μέλλον.

Το περιβάλλον, οι πολίτες και η οικονομία πρέπει να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τον τρόπο που παράγουμε και χρησιμοποιούμε την ενέργεια στη χώρα μας.

Είμαι αισιόδοξος. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, επενδύοντας στον τεράστιο πλούτο της πατρίδας μας, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και το μοναδικό φυσικό και πολιτιστικό μας περιβάλλον.

Θα προσπαθήσω, με κάθε πρόσφορο μέσο,να βοηθήσω τον κλάδο των μηχανικών να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που επέφερε η οικονομική κρίση. Εχέγγυό μου αποτελεί η συνέπεια και  η σταθερότητα της μεταξύ μας πορείας.

Η υποψηφιότητά μου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές διασφαλίζει ότι τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας, θα αναδειχθούν, με σκοπό να αναζητήσουμε μαζί λύσεις και διέξοδα, διευρύνοντας τους τομείς της παραγωγικής μας δραστηριότητας, επενδύοντας στην καινοτομία και στις νέες προοπτικές.

Για αυτούς τους λόγους, ζητώ την στήριξήσας ώστε να αγωνιστούμε μαζί, ενωμένοι, για να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες,  για να ανοίξουμε νέους δρόμους, για μια πιο δίκαιη κοινωνία και για ένα βιώσιμο μέλλον.

Με εκτίμηση

Βάιος Καλοπήτας

Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου

Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *