Εκδήλωση της Υποψήφιας Βουλευτή Δωδεκανήσου κας Ελευθερίας Φτακλάκη με θέμα «Η πολιτική είναι και γένους θηλυκού;»

Δωδεκάνησα

Εκδήλωση της Υποψήφιας Βουλευτή Δωδεκανήσου κας Ελευθερίας Φτακλάκη με θέμα «Η πολιτική είναι και γένους θηλυκού;»

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στη Ρόδο, η Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου κα Ελευθερία Φτακλάκη διοργάνωσε μια όμορφη πολιτική συζήτηση, με θέμα «Η πολιτική είναι και γένους θηλυκού;»

Η Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου κα Φτακλάκη, ανέπτυξε τις θέσεις της για την γυναικεία συμμετοχή στην πολιτική αλλά και το αξιοσημείωτο γεγονός της χαμηλής συμμετοχής της γυναικείας εκπροσώπησης σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης, με πρόσφατο παράδειγμα την εκλογή, μόνο 2 γυναικών, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές!

Μεταξύ άλλων, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΚΙΝΑΛ, κα Ελευθερία Φτακλάκη σχολίασε:  “Η πολιτική είναι ένας δρόμος δύσβατος και με πολλές παγίδες, γεγονός που αποθαρρύνει τις γυναίκες να συμμετέχουν!! Πολλοί οι παράγοντες και τα αίτια της μη συμμετοχής των γυναικών στα κοινά αλλά και της μη ψήφισης τους από γυναίκες… Εμείς δίνουμε τις μάχες μας, αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο και στηρίζουμε εμπράκτως τις γυναίκες υποψήφιες!! Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει σελίδα… Ψηφίζει Κίνημα Αλλαγής “

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *