Συνέντευξη Τύπου για το Galis Basketball 3on3 “Ο Γκάλης είναι το Μπάσκετ”

Δωδεκάνησα

Σήμερα το μεσημέρι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δόθηκε συνέντευξη Τύπου για το Galis Basketball 3on3. Mίλησαν, ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο αρχηγός της «χρυσής» ομάδας του 2005 Μιχάλης Κακιούζης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής και ο διευθυντής του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ Στέφανος Τσίμπης.

Όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αυτό είναι το πρώτο σκέλος της διοργάνωσης, που ξεκίνησε χθες με τους ερασιτέχνες αθλητές και την Κυριακή θα Κορυφωθεί με τα παιχνίδια VIP. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί στην Κω στις 19 με 22 Σεπτεμβρίου. Αυτή η διοργάνωση που γίνεται είναι η πρώτη, σε μια σειρά ανάλογων τουρνουά στο μέλλον. Η αρχική ιδέα να δημιουργηθεί ένα τέτοιο τουρνουά Νίκου Γκάλη στην Ρόδο, νησί καταγωγής των γονιών του, υπάρχει εδώ και χρόνια και τώρα έφτασε η στιγμή της υλοποίησης.

Ο Νίκος Γκάλης αφού χαιρέτησε, ευχαρίστησε ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και τους χορηγούς που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια είπε τα εξής: ” Μετά την μεγάλη επιτυχία που πιστεύω πως θα έχει σε Ρόδο και Κω η ιδέα αυτή, θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα. Θεωρώ ότι η επιτυχία του τουρνουά και στη Ρόδο και στην Κω θα είναι δεδομένη και θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα. Μου αρέσει να βλέπω τα παιδιά να παίζουν στους δρόμους και όχι μόνο στα κλειστά γήπεδα”.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *