Βάιος Καλοπήτας: Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος στη σταθερότητα

Δωδεκάνησα

Βάιος Καλοπήτας: Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ
είναι ψήφος στη σταθερότητα

Επαφές με πολίτες στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και στη Λαϊκή Αγορά είχε το Σάββατο ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας.
Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, αντάλλαξε απόψεις με καταναλωτές, εργαζόμενους και παραγωγούς στη Λαϊκή Αγορά του Αγίου Δημητρίου και άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που του έθεσαν, τα οποία αφορούν κυρίως στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Ο κ. Βάιος Καλοπήτας τους ενημέρωσε ότι οι λύσεις για μια σειρά από ζητήματα που του έθεσαν, βρίσκονται στο πρόγραμμα «Σχέδιο Ελλάδα» του Κινήματος Αλλαγής, με όρους που εγγυώνται εργασιακά δικαιώματα, ένα σοβαρό και αποτελεσματικό Κοινωνικό Κράτος, μισθούς και συντάξεις με αξιοπρέπεια, προοπτική για τους Έλληνες και την νέα γενιά.
«Προσπαθούμε να δείξουμε στον Έλληνα που υποφέρει ότι είμαστε στο ίδιο μετερίζι, ότι είμαστε ο πολιτικός χώρος που ενώ όλοι παλεύουν για να διατηρήσουν τα προνόμιά τους, εμείς συζητάμε για τον πολίτη. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε ευκαιρίες σε όλους και αυτός είναι ο στόχος μας στο Κίνημα Αλλαγής, ίσες ευκαιρίες για όλους», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας.
Κατά την περιοδεία του στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, συνομίλησε με καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους για την ανησυχητική πορεία της τουριστικής περιόδου, αφού για άλλη μια χρονιά τα έσοδα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση σε πλήρη αναντιστοιχία με τις αφίξεις. Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής μιας νέας εκσυγχρονισμένης Στρατηγική Τουριστικής Πολιτικής στα Δωδεκάνησα, εναρμονισμένης με τις νέες τάσεις του τουριστικού κλάδου, ώστε να μπορέσουμε ως τουριστικός προορισμός να κάνουμε τη διαφορά. «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας και η διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος, με σεβασμό στο φυσικό τοπίο των νησιών μας», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας.
Ο υποψήφιος βουλευτής αναφερόμενος στον αγώνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να επιβιώσουν μέσα σε ένα εχθρικό οικονομικό περιβάλλον, επισήμανε ότι πρέπει να μεριμνήσει το κράτος για να τους δοθούν εφόδια, ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν. «Οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες», ανέφερε ο κ. Βάιος Καλοπήτας κατά τις επαφές του με επιχειρηματίες της Παλιάς Πόλης, σημειώνοντας ότι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων. «Μαζί θα βάλουμε τέλος στις περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *