«Ισχυρή Ανάπτυξη – Αυτοδύναμη Ελλάδα»

Πολιτική Δωδεκάνησα

Σήμερα έλαβε χώρα η διακομματική επιτροπή των κομμάτων, για τον καθορισμό των όρων διεξαγωγής, των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου στην Δωδεκάνησο.

Το κλίμα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Καντή  ήταν πολύ καλό και οι αποφάσεις ομόφωνες.

Ο κ. Καντής μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, πιστή στον ηθικό και αξιακό κώδικα του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη, θα εξακολουθήσει, με τους ίδιους χαμηλούς τόνους, τον προεκλογικό αγώνα, αλλά και την επόμενη ημέρα, από την 8η Ιουλίου, εφόσον ο Ελληνικός λαός μας εμπιστευθεί, να εργάζεται ως κυβέρνηση πλέον, για το κοινό καλό και την προκοπή της Χώρας. Έχει μεγάλη σημασία για την λειτουργία της Δημοκρατίας, ο κόσμος να πάει να ψηφίσει και να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Οφείλουμε να επιλέξουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει την χώρα επιτέλους μπροστά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, η χώρα θα οδηγηθεί σε μεγάλες περιπέτειες».

 Όπως τόνισε ο κ. Καντής: «Η ΝΔ, είναι η μόνη πατριωτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού και κοστολογημένου σχεδίου, προκειμένου η χώρα, να επανέλθει στην κανονικότητα και να γίνουμε επιτέλους, ένα σοβαρό και ισότιμο Ευρωπαϊκό Κράτος».

«Γιατί οι Έλληνες, μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα».

 

 

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *