Βασίλης Α. Υψηλάντης από την Κω : «Να γίνουν έργα υποδομής που θα στηρίζουν τον τρίτο τουριστικό προορισμό στη χώρα»

Δωδεκάνησα

Βασίλης Α. Υψηλάντης από την Κω : «Να γίνουν έργα υποδομής που θα στηρίζουν τον τρίτο τουριστικό προορισμό στη χώρα»

Με αισθήματα ενθουσιασμού, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, έγινε δεκτός στο νησί της Κω, όπου χθες βράδυ πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στο Λαογραφικό Κέντρο «ΧΑΝΙ» του νησιού.

Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα, ο κ. Υψηλάντης αναφέρθηκε σε σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν όχι μόνο το νησί του Ιπποκράτη αλλά και γενικότερα την περιοχή μας, δίδοντας έμφαση στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την επίλυση τους, ενέργειες που μόνο η Νέα Δημοκρατία έχει την δυνατότητα να κάνει και ήδη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό σε παρεμβάσεις που ο ίδιος είχε κάνει για θέματα της Κω κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας, αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει για το αποτέλεσμα της προσεχούς προεκλογικής αναμέτρησης:

«Σήμερα, από άκρο σε άκρο της χώρας, πνέει άνεμος πολιτικής αλλαγής. Οι  Έλληνες συνειδητοποιημένα στο μεγαλύτερό τους ποσοστό, συντάσσονται με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, για να μπορέσει η χώρα να φύγει από τη στασιμότητα και τον φαύλο κύκλο ιδεοληπτικών εμμονών. Στόχος,  η άμεση  ελάφρυνση όλων των Ελλήνων από την υπέρμετρη φορολόγηση καθώς επίσης η διάνοιξη διόδου για αναπτυξιακή ανασυγκρότηση που θα φέρει δουλειές στους Έλληνες και προοπτική στη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Υψηλάντης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε και στην ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία όπως είπε, αποτελεί «την ατμομηχανή στην ανάπτυξη της χώρας. Και για να αναπτυχθεί αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να στηρίζει το κράτος ένα δίκαιο σταθερό και φιλικό πλαίσιο ώστε η ιδιωτική πρωτοβουλία να ευδοκιμήσει και να τροφοδοτήσει με τη σειρά της το κράτος με τους απαραίτητους πόρους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη ,και όχι η ατέρμονη απόπειρα δημιουργίας κρατικοδίαιτων και θνησιγενών δομών που μόνο απορροφούν πόρους χωρίς στην ουσία να προσθέτουν πλούτο στους πολίτες μας.

Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε πολλές και καλά αμειβόμενος  νέες θέσεις εργασίας που θα έλθουν από τη μείωση φόρων και εισφορών. Και θυμίζουμε ότι η δημιουργία πολλών θέσεων είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για την δημιουργία καλών θέσεων».

Ειδική αναφορά ο κ. Βασίλης Υψηλάντης έκανε για τον τουρισμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα έργων υποδομής που θα στηρίζουν τον τρίτο τουριστικό προορισμό στη χώρα, δηλαδή την Κω.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η χώρα μας στηρίζει πολλά στο κομμάτι του τουρισμού και η μείωση του ΦΠΑ στο τουριστικό πακέτο στο 13% δεν πρέπει να έχει εξαιρέσεις. Στόχος μας είναι στη διετία το ποσοστό του ΦΠΑ στον τουρισμό να φθάσει στο 11%.

Στον αγώνα αυτό της εθνικής ανασυγκρότησης που θα δοθεί από την πρώτη μέρα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, μέλημα δικό μας θα είναι η καταπολέμηση όλων των δυσλειτουργιών που εμφανίζονται στα νησιά μας λόγω της νησιωτικότητας. Η ΝΔ ήταν εκείνη που κατοχύρωσε συνταγματικά τη νησιωτικότητα και έδωσε μέτρα όπως οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που τους κατήργησε».

Επίσης ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου μίλησε στην κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της υγείας στην Κω, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η πατρίδα του Ιπποκράτη,  δεν επιτρέπεται  να συνεχίσει να υστερεί τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στην προώθηση της Ιπποκρατικής ιδέας. Προσωπικό μου μέλημα θα είναι η υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών που θα ληφθούν σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.

Θα στηρίξω το σχεδιασμό ενός σύγχρονου νοσηλευτικού ιδρύματος, τη σωστή λειτουργία του υπάρχοντος νοσοκομείου και των περιφερειακών ιατρείων,  τη δημιουργία μεταπτυχιακού τμήματος σε σχέση με την ιατρική και θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Υψηλάντης κάλεσε όλους να δώσουν τη δύναμη στην παράταξη των μεγάλων κατακτήσεων για τον τόπο, να δώσουν αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου!

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *