Επίσκεψη του υπ. βουλευτή Δωδεκανήσου Βάιου Καλοπήτα σε δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου

Δωδεκάνησα

Επίσκεψη του υπ. βουλευτή Δωδεκανήσου Βάιου Καλοπήτα
σε δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου

Δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου επισκέφθηκε πριν από την αναχώρησή του για περιοδεία στα νησιά της Δωδεκανήσου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας.
Συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ-ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ΠΥΡ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης καθώς και το Κτηματολόγιο, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.
Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, στον οποίον ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και στην επόμενη θητεία του. Με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο κατά την συνάντησή τους, συζήτησαν για ζητήματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου τον συνεχάρη για το έργο που αφήνει παρακαταθήκη στο νησί με την λήξη της θητεία του.
Ο κ. Βάιος Καλοπήτας κατά την επίσκεψή του στις υπηρεσίες της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή κ. Μιχάλη Καληωράκη τον οποίον συνεχάρη για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και το αξιέπαινο το έργο της αστυνομικής δύναμης, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.
Στη συνέχεια ο κ. Βάιος Καλοπήτας μετέβη στην Ιαλυσό όπου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. κ. Ιωάννη Κορωναίο και δημοτικούς υπαλλήλους, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Σ. Στάγκας.
Κοινή διαπίστωση, κατά την επίσκεψη στις δημόσιες υπηρεσίες ήταν η υποστελέχωση, με το υπάρχον προσωπικό να καλείται να υπερβάλλει εαυτόν, για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών.
«Στρατηγική επιδίωξη της πολιτικής μας πρότασης είναι η δημιουργία ενός ισχυρού επιτελικού, ψηφιακού, αποδοτικού και ποιοτικού Κράτους, που θα αξιοποιεί τις ικανότητες και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της. Αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Κινήματος Αλλαγής η μετάβαση από το σημερινό συγκεντρωτικό και αναποτελεσματικό Κράτος σε ένα νέο σύγχρονο σύστημα Πολυεπίπεδης & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με το Κεντρικό Κράτος σε στρατηγικό και επιτελικό ρόλο και με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων στις Περιφέρειες και τους Δήμους, με βάση τις αρχές της επικουρικότητας, της εταιρικής σχέσης και της εγγύτητας παροχής των υπηρεσιών, παράλληλα με ένα νέο πολυεπίπεδο σύστημα δημοκρατικού και συμμετοχικού προγραμματισμού και αξιολόγησης. Η αποτελεσματικότητα κάθε δημόσιας πολιτικής προϋποθέτει στον πυρήνα των στόχων της, την αλλαγή και την καινοτομία ως κυρίαρχα μέσα για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και την επίτευξη μιας δημοκρατικής, κοινωνικά δίκαιης & βιώσιμης ανάπτυξης για όλους», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεών του ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *