Φώφη Γεννηματά από Ρόδο: «Στις 7 Ιουλίου, η λογική μπορεί να επιστρέψει στην Χώρα, με την ψήφο των πολιτών»

Δωδεκάνησα

Εν όψη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και στα πλαίσια της περιοδείας της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε το νησί της Ρόδου, συνοδευόμενη από τον Γραμματέα του κόμματος κ. Χριστοδουλάκη, στελέχη του κόμματος της αλλά και υποψήφιους βουλευτές.

Κατά την διάρκεια της ομιλία της η κ. Γεννηματά δήλωσε τα εξής :

«Στις 7 Ιουλίου, η λογική μπορεί να επιστρέψει στην Χώρα, με την ψήφο των πολιτών. Το δίλλημα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Το δίλλημα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος. Το πραγματικό δίλλημα είναι ισχυρό κίνημα αλλαγής ή νέες περιπέτειες. Γιατί το κίνημα αλλαγής μπορεί να είναι προοδευτικό αντίβαρο, σε μια ανεξέλεγκτη δεξιά και σε έναν ανεύθυνο λαϊκιστή ΣΥΡΙΖΑ. Απευθύνομαι σε όσους απογοητεύτηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ. Απευθύνομαι σε όσους ΨΉΦΙΣΑΝ Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές για να γλιτώσουν το συντομότερο από τον κ. Τσίπρα. Εμπιστευτείτε μας.. Ερχόμαστε δυνατά, είμαστε πολλοί. Ραντεβού στην κάλπη. Με το κίνημα αλλαγής. Δύναμη ομαλότητας, σταθερότητας, Εγγύηση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».

Η κ. Γεννηματά είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.

Στην συνάντηση με το Δήμαρχο η κ. Γεννηματά, μετά και το παράπονο του ίδιου για το γεγονός ότι κανένας εκ των πολιτικών αρχηγών που ήρθαν στη Ρόδο, πλην της κ. Γεννηματά  δεν τον επισκέφθηκε, η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ, αντιμετωπίζουν την αυτοδιοίκηση στην πραγματικότητα ως το μακρύ χέρι του κράτους. Δεν αναγνωρίζουν τις δυνατότητες τους, δεν θέλουν να αποδεχτούν την αυτονομία τους, το έχουμε δει στην πράξη. Το μόνο που τους ενδιέφερε πάντα ήταν τι κομματικά οφέλη μπορούν να έχουν μέσα τις νίκες στους διάφορους δήμους και τις περιφέρειες. Νομίζω ότι η χαριστική βολή στην αυτοδιοίκηση, δόθηκε από τον «Κλεισθένη». Έχουν γίνει σημεία και τέρατα. Οι περισσότεροι δήμαρχοι και περιφερειάρχες δεν έχουν πλειοψηφία στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια». Ο Κλεισθένης θα πρέπει να καταργηθεί, δεν διορθώνεται».

Μετά τη συνάντηση με το κ. Χατζηδιάκο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και προέδρους σωματείων των εργαζομένων. Όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ:

«Η ΝΔ, και το ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται σαν να έχουν τελειώσει οι εκλογές. Σαν να έχει κριθεί το αποτέλεσμα και δεν θέλουν καμία συζήτηση επί της ουσίας. Μια σειρά από πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ, των τυχοδιοκτών της Καραμαλικής συνιστώσας, όλων αυτών που αποτέλεσαν την κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, έχουν εξοντώσει την μεσαία τάξη, έχουν καθηλώσει την οικονομία, έχουν γονατίσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις και έχουν χτυπήσει τον Έλληνα εργαζόμενο».

«Εμείς θέλουμε μεταξύ άλλων, σταθερές ποιοτικές θέσεις εργασίας. Ξεκινάμε από την διεκδίκηση για τις αλλαγές των δεσμεύσεων Τσίπρα, ανάπτυξη μαζί με πρόγραμμα αποκατάστασης των εισοδημάτων και των αμοιβών, μαζί με  κοινωνική πολιτική και κοινωνικό κράτος, γιατί στην κρίση είναι που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, το κοινωνικό κράτος».

«Σχέδιο Ελλάδα και κίνημα αλλαγής. Απάντηση στην τοξικότητα, στον διχασμό, στις συντηρητικές πολιτικές και τον λαϊκισμό. Εμείς είμαστε μια δύναμη ομαλότητας και σταθερότητας. Είναι εξαιρετικά χρήσιμες αυτές οι εκλογές, δεν έχουν τελειώσει, Έχει μεγάλη αξία και μεγάλη δύναμη η ψήφος σας. Την Κυριακή να είστε όλοι εκεί».

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *