Βάιος Καλοπήτας: «Οι Δωδεκανήσιοι δεν θα παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα»

Δωδεκάνησα

Βάιος Καλοπήτας: «Οι Δωδεκανήσιοι
δεν θα παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα»

Τη βεβαιότητα ότι οι Δωδεκανήσιοι δεν πρόκειται να παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ Βάιος Καλοπήτας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Φώφης Γεννηματά στη Ρόδο, την Τρίτη 2 Ιουλίου.
«Η επίσκεψη της προέδρου μας ξανά στη Ρόδο, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα νησιά μας και την ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Δωδεκάνησα. Για εμάς η νησιωτικότητα δεν είναι ευχολόγιο, είναι πρόταγμα. Το κάλεσμα της κ. Φώφης Γεννηματά στους Δωδεκανήσιους να εμπιστευτούν το Κίνημα Αλλαγής, τη δύναμη της σταθερότητας, της ομαλότητας, με πίστη στην εθνική συνεννόηση, είμαι βέβαιος ότι θα βρει ανταπόκριση και αυτό θα αποτυπωθεί στις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Οι Δωδεκανήσιοι συμπατριώτες μας, δεν θα παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, με την ολοκλήρωση της περιοδείας της κ. Φώφης Γεννηματά.
Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, το απόγευμα της Τρίτης επισκέφθηκε το Παραδείσι και την Σάλακο όπου συνομίλησε με πολίτες και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους οποίους είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις του προγράμματος «Σχέδιο Ελλάδα».
«Το σχέδιό μας για ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, είναι η απάντησή μας για την έξοδο από την κρίση. Στις 7 Ιουλίου έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να ψηφίσουμε με βάση τη λογική που λέει ότι χρειάζεται ισχυρό αντίβαρο απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και ισχυρό αντίβαρο απέναντι στον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Βάιος Καλοπήτας καλώντας τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους, να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή και να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *