Μάνος Κόνσολας: «Η δύναμη μου είστε όλοι εσείς που με στηρίζετε. Θα είμαστε ξανά πρώτοι στα Δωδεκάνησα»»

Πολιτική Δωδεκάνησα

Την κεντρική του ομιλία εν όψη των εκλογών της 7ης Ιουλίου, πραγματοποίησε στη Ρόδο ο Τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας.

Μπροστά στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί προκειμένου να τον ακούσει, ο κ. Κόνσολας αφού ζήτησε για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη τους, δήλωσε τα εξής:

«Δεν ξεχνώ από πού ξεκίνησα.. Την αγάπη αυτή που αισθάνομαι καθημερινά για εσάς την νιώθω σήμερα, εδώ, με την συγκλονιστική αυτή παρουσία σας. Μια συγκέντρωση μεγάλη, που δείχνει πως οι πολλοί είναι πιο δυνατοί. Με κάνετε πιο δυνατό. Θέλω να σας βλέπω στα μάτια, στηριζόμενος στη δική σας δύναμη. Η φωνή της Δωδεκανήσου  θα είναι πιο δυνατή την επόμενη ημέρα. Είμαστε μαζί στις χαρές και στις λύπες, στα μικρά και τα μεγάλα. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και στις 7 Ιουλίου, όλοι μαζί, στην ώρα της νίκης».

«Θα είμαστε ξανά πρώτοι στα Δωδεκάνησα. Θα είναι η Νέα Δημοκρατία η μεγάλη δύναμη αλλαγής. Η μεγάλη δύναμη των μεταρρυθμίσεων. Ξέρετε πως περνάμε δοκιμασίες. Εσείς οδηγήσατε τον κ. Τσίπρα στις εκλογές, χάρη στη δύναμη που δώσατε στη ΝΔ στις ευρωεκλογές. Εμείς ερχόμαστε να ενώσουμε ξανά τους Έλληνες. Να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στους πολίτες. Ερχόμαστε για να επαναφέρουμε ξανά το αίσθημα του δικαίου και της ασφάλειας».

«Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα γυρίζει οριστικά σελίδα. Αποκτά αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Κάναμε λάθη αλλά δεν είπαμε ψέματα. Κοιτάμε μπροστά, με γνώμονα την αλήθεια. Αφήνουμε το παρελθόν πίσω. Όλοι μαζί ανοίγουμε δρόμο για να περάσει η δημιουργική Ελλάδα».

«Εσείς οδηγήσατε την κυβέρνηση Τσίπρα στην κατάρρευση. Στην ουσία δεν ήξερε τι να κάνει την εντολή που του έδωσαν οι Έλληνες πολίτες στις προηγούμενες εκλογές. Ίσως γιατί πήρε μια εντολή που στηρίχθηκε στο ψέμα. Ίσως γιατί ήταν μια εντολή που την πήρε με ψέματα και υποσχέσεις. Αποδεικνύεται ότι δεν ξέρει να χάνει, μέχρι και τώρα συνεχίζει τα διλλήματα»τόνισε.

«Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τα ψέματα και τις αφηγήσεις του κ.Τσίπρα. Τα τελευταία χρόνια περίσσεψα ο λαϊκισμός η οργή . Αναδείχτηκαν αυτοί που έλεγαν ότι θα καταργήσουν τα μνημόνια και έφεραν νέα χειρότερα. Τώρα πρέπει να τραβήξουμε κόκκινη γραμμή στο παρελθόν. Εμείς όμως είμαστε εδώ για το μέλλον και για να πούμε ότι ο λαϊκισμός και τα ψέματα τελείωσαν».

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει ξανά μια κανονική χώρα. Η Νέα Δημοκρατία, είναι έτοιμη να κυβερνήσει, με γρήγορους ρυθμούς. Από την πρώτη μέρα».

Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στους τομείς της υγείας, της οικονομίας,της οδικής ασφάλειας, της εκπαίδευσης λέγοντας ότι τίποτα δεν θα μείνει στην τύχη του. Όπως είπε υπάρχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα καλύπτει επαρκώς το κάθε ζήτημα ξεχωριστά.

Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα για τις θέσεις που εκφράζει για το ελληνοτουρκικό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:«Κανένας δεν παίζει με τα εθνικά μας δικαιώματα. Η Ελλάδα έχει σύνορα και χωρικά ύδατα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. έχουμε ισχυρές αποτρεπτικές δυνάμεις».

Ο κ. Κόνσολας λίγο πριν το πέρας της ομιλίας του ευχαρίστησε τους πολίτες για όλη την δύναμη και την ενέργεια που λαμβάνει καθημερινά από αυτούς.

«Το συναίσθημα είναι αυτό που έχει σημασία πάνω από όλα. Έχω μάθει να δίνω την ψυχή και την καρδιά μου σε αυτούς που αγαπώ. Εξάλλου το ίδιο εισπράττω από εσάς. Δεν πρόδωσα και δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη σας. Την Κυριακή σας ζητώ μια νέα εντολή, για να σας εκπροσωπήσω ξανά. Με τις ίδιες αρχές και τι ίδιες αξίες. Πάμε μαζί ενωμένοι για τα Δωδεκάνησα. Με την καρδιά μας και την ψυχή μας».

Στην ομιλία του κ. Κόνσολα παραβρέθηκαν πολιτικοί και τοπικοί φορείς, δημοτικοί περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

 

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *