Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Πρωταρχικό μέλημα μας η υποστήριξη των κρατικών δομών στην περιοχή μας και η σωστή οργάνωση της πολιτικής προστασίας»

Δωδεκάνησα

 

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Πρωταρχικό μέλημα μας η υποστήριξη των κρατικών δομών στην περιοχή μας και η σωστή οργάνωση της πολιτικής προστασίας.»

Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Υψηλάντης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο κ. Υψηλάντης μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, σε υπηρεσίες της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, στο Κτηματολόγιο, αλλά και σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου στις επαφές που είχε επεσήμανε μεταξύ άλλων την επιτακτική ανάγκη υποστήριξης των κρατικών δομών στην περιοχή μας.

Ειδικότερα, κατά την επίσκεψη του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, ο κ. Υψηλάντης δήλωσε ότι «το θέμα της πολιτικής προστασίας και η σωστή οργάνωση της, αποτελεί υποχρέωση και πρώτο μέλημα  της νέας Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου χθες το απόγευμα περιόδευσε στο Φαληράκι και στα Μαριτσά.

 

 

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *