Συνέντευξη Τύπου για το 5ο Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου

Δωδεκάνησα

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα το 5ο Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου, που θα πραγματοποιηθεί από 11-13 Ιουλίου 2019 στην Πύλη του Αγίου Παύλου.
Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την arte con anima και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.Την διοργάνωση αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Νοτίου  Αιγαίου δίνοντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας και στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν από κοντά αυτό το ιδιαίτερα δεξιοτεχνικό είδος μουσικής. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Σέργιος Αϊβάζης.
Το 2019, το 5ο Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου μεγαλώνει και γίνεται τριήμερο. Θα πραγματοποιηθεί από 11-13 Ιουλίου στην Πύλη του Αγίου Παύλου. Καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αγγλία, θα παρουσιάσουν τη δουλειά και την δισκογραφία τους σε ένα φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στις παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ οργανώνεται ανοικτό master-class από τον επαγγελματία ντράμερ και παιδαγωγό Ιωάννη Βαφέα με θέμα JAZZ DRUMMING – Τα ντραμς στην Τζαζ Μουσική.
Πληροφορίες: www.rhodesjazzfestival.com , facebook: rhodes jazz festival
Τηλ: 6945123349

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *