Κυριάκος Βελόπουλος:«Δεν μπαίνουμε στη Βουλή για να τα κάνουμε μαντάρα, αλλά για να μιλήσουμε για τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος την τελευταία δεκαετία πέρασε Γολγοθά»

Ελλάδα
«Δεν μπαίνουμε στη Βουλή για να τα κάνουμε μαντάρα, αλλά για να μιλήσουμε για τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος την τελευταία δεκαετία πέρασε Γολγοθά» τόνισε ο Επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης

Αποτελέσματα εκλογών: «Εγγυώμαστε ότι δεν θα διαψεύσουμε αυτούς που στήριξαν. Δεν μπαίνουμε στη Βουλή για να τα κάνουμε μαντάρα, αλλά για να μιλήσουμε για τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος την τελευταία δεκαετία πέρασε Γολγοθά. Αυτό που δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο ετοιμάσαμε με πολύ κόπο. Παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε μείναμε όρθιοι. Ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.

Είμαστε ένα κόμμα της επαρχίας, δεν έχουμε σχέση με την Αθήνα. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να διδάξουμε όλους τους Έλληνες ότι με δουλειά μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε το ακατόρθωτο» ανέφερε ο Επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των εκλογών.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *