“Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου εκφράζει τη μεγάλη της ικανοποίηση για την ισχυρή παρουσία Δωδεκανησίων βουλευτών στη νέα κυβέρνηση της χώρας”

Δωδεκάνησα

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου εκφράζει τη μεγάλη της ικανοποίηση για την ισχυρή παρουσία Δωδεκανησίων βουλευτών στη νέα κυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά από πολλά χρόνια η Δωδεκάνησος διαθέτει δύο κυβερνητικά στελέχη σε κρίσιμους τομείς , γεγονός που αποδεικνύει τη βαρύτητα που δίνει στην περιοχή μας η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η τοποθέτηση του πρώτου σε ψήφους βουλευτή μας στη Δωδεκάνησο και πολύ καλού γνώστη των θεμάτων του Τουρισμού Μάνου Κόνσολα στη θέση του υφυπουργού Τουρισμού μας δημιουργεί την βεβαιότητα ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα νησιά μας που η βαριά βιομηχανία τους είναι ο τουρισμός.

Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς του νέου υφυπουργού.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, με καταγωγή από τη Κάρπαθο, ως υπουργός Επικρατείας, στενός συνεργάτης του νέου πρωθυπουργού, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει πάντα στο μυαλό του τη Δωδεκάνησο και την επίλυση των προβλημάτων της.

Βλέπουμε στο πρόσωπο του ένα μεγάλο σύμμαχο για την ανάπτυξη και την ευημερία της Δωδεκανήσου, των νησιών του Αιγαίου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι μας χρειαστούν με μοναδικό στόχο  το πέρασμα της Δωδεκανήσου στη νέα εποχή.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *