Πρόσκληση των ενδιαφερόμενων μικροπωλητών για την υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή τους στην εμποροπανήγυρη του ΣΩΤΗΡΟΣ της Δ.Κ. ΦΑΝΩΝ

Δωδεκάνησα

 

Πρόσκληση των ενδιαφερόμενων μικροπωλητών για την υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή τους στην εμποροπανήγυρη του  ΣΩΤΗΡΟΣ  της  Δ.Κ.  ΦΑΝΩΝ

Από το  Σάββατο 3 Αυγούστου ως και την Τρίτη 6 Αυγούστου του έτους 2019 θα πραγματοποιηθεί η εμποροπανήγυρη του ΣΩΤΗΡΟΣ στην Δ.Κ Φανών, στο πλαίσιο της οποίας θα διατεθούν (56) θέσεις υπαίθριου εμπορίου.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Ημερομηνία και τόπος υποβολής αιτήσεων

 Για τη συμμετοχή στις εμποροπανηγύρεις απαιτείται άδεια για κάθε συμμετέχοντα.

Καταληκτική ημερομηνία  υποβολής  των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ορίζεται η Δευτέρα 22 Ιουλίου μέχρι τις 13:00, οι δε αιτήσεις θα υποβάλλονται στο γραφείο Προσόδων  της Δ.Ε. Καμείρου, στη Σορωνή.  Κάθε ενδιαφερόμενος υποβάλλει μόνο μία αίτηση-υπεύθυνη δήλωση εντός της παραπάνω προθεσμίας. Τυχόν υποβολή δεύτερης αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης με διαφορετικό περιεχόμενο, εντός της παραπάνω προθεσμίας, θα θεωρείται ως ανάκληση της πρώτης, η οποία θα παύει αμέσως να ισχύει.

Η σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, έντυπο της οποίας θα χορηγείται από την υπηρεσία, θα εκλαμβάνεται ως ολοκληρωμένη προς διεκπεραίωση εφόσον συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Δημοτική Ενημερότητα
  • Βεβαίωση δραστηριότητας ετήσιας διάρκειας σε ισχύ.

Στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα αναγράφεται το είδος του προς πώληση εμπορεύματος καθώς επίσης και τα μέτρα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν.

Η αίτηση υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο άτομο.

Η μη προσκόμιση μέχρι την οριζόμενη ημερομηνία του συνόλου των ζητουμένων δικαιολογητικών, αποκλείει τον ενδιαφερόμενο από τη διαδικασία της Κλήρωσης.

Σημειώνεται ότι το τέλος κατάληψης κοινόχρηστου χώρου καταβάλλεται πριν από την έκδοση της σχετικής άδειας.

Υπενθυμίζεται ότι με βάσει την απόφαση 588/17-7-2017 του Δημοτικού Συμβουλίου, το τέλος κοινόχρηστου εμποροπανηγύρεων είναι 5,37 ευρώ/τ.μ. για κάθε ημέρα για τα υγειονομικού ενδιαφέροντος (σουβλάκια, λουκουμάδες, κ.λπ.) και 5,07 ευρώ/τ.μ. για τα υπόλοιπα είδη εμπορίου (παιχνίδια, ένδυση, κ.λπ.).

Έχει ορισθεί τριμελής επιτροπή Εμποροπανήγυρης σύμφωνα με τη σχετική κανονιστική, η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο και 2 Δημοτικούς Συμβούλους.

 

 

 

                                                      

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *