Νέες αναβαθμισμένες αύλειες αθλητικές εγκαταστάσεις στο 7ο Γυμνάσιο Πόλεως.

Δωδεκάνησα Δήμος Ρόδου

Νέες αναβαθμισμένες αύλειες αθλητικές εγκαταστάσεις στο 7ο Γυμνάσιο Πόλεως.

Την προσεχή εβδομάδα ξεκινά η μεγάλη παρέμβαση σε 40 σχολικά συγκροτήματα όλων των βαθμίδων του νησιού.  

Την ολοκλήρωση των εργασιών «διαμόρφωσης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του αύλειου χώρου του 7ου Γυμνασίου Πόλεως Ρόδου», με την επίστρωση  των νέων  δαπέδων από ελαστικό υπόστρωμα,  εναρμονισμένοι με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές οδηγίες και πρότυπα, αλλά και την πιστοποίηση των  Διεθνών   Ομοσπονδίών  Αντισφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης, επέβλεψε την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος , συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Στυλιανού και κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου.

Ειδικότερα σύμφωνα με την υπ. αρ. πρωτ. 16/24309 Σύμβαση Κατασκευής Έργου, που υπέγραψε στις 13/05/2019 ο κ. Χατζηδιάκος με τον ανάδοχο εργολάβο Αντώνιο Νικολιά, εκτελέστηκε η «πιλοτική δράση ευματίων, διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 7ουΓυμνασίου Πόλεως Ρόδου», συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του συνόλου των αύλειωνχώρων των σχολικών μονάδων Α΄Βάθμιας και Β΄ Βάθμιαςεκπαίδευσης του νησιού και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. πρωτ. 16/57020 18-6-2018 σύμβασης έργου, ξεκινούν,  την προσεχή εβδομάδα , τα έργα αναβάθμισης των αύλειωνχώρων σε 40 σχολικά συγκροτήματα  , στο σύνολο των σχολικών μονάδων των δημοτικών ενοτήτων του νησιού  και της πόλης, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Το έργο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου για το έτος 2019 και με την υπ. αριθ.1529/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2019 με πίστωση του ανωτέρου έργου 836.100 ευρώ και με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. 600.000 ευρώ και 236.100 ευρώ από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου.

Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη του έργου στην πόλη της Ρόδου θα εκτελεστούν εργασίες αναβάθμισης σε 13 σχολικά συγκροτήματα, 5 στη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού, 7 στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων, 6 στη Δημοτική Ενότητα Καμείρου 6, 4 στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου, 2 Στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, 2 στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου και 1 στη Δημοτική Ενότητα Νότιας Ρόδου.

Το έργο σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης θα εκτελεστεί και θα παραδοθεί εντός 365 ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *