Οι εθελοντές του Συλλόγου Φιλοζωικής προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν την εκπληκτική ταινία ” Ο Καλύτερος Φίλος μου” (A dog’s Purpose)

Δωδεκάνησα Pets & more

Οι εθελοντές του Συλλόγου Φιλοζωικής προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν την εκπληκτική ταινία ” Ο Καλύτερος Φίλος μου” (A dog’s Purpose) Σκηνοθεσία Λάσε Χαλστρομ στο Κινηματοθέατρο Ρόδον!

Σάββατο 3/8/2019 και Κυριακή 4/8/2019 ωρα 21:30
Ωρα προσέλευσης 21:00
Τιμή Εισιτηρίου για ενήλικες: 7€
Τιμή Εισιτηρίου για παιδιά: 5€

ΌΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ θα διατεθούν στο Σύλλογο Φιλοζωικής διαχειριστή του Δημοτικού Κυνοκομείου Ρόδου.

Ευχαριστούμε την Miriam Neofitou για την πρωτοβουλία της να οργανώσει αυτο το όμορφο event!!!

Ελπίζουμε να έρθετε ΟΛΟΙ!!!!! Καντε κοινοποιήσεις να το μάθουν όλοι οι φιλόζωοι!!!! Όσοι περισσότεροι έρθουν τοσο μεγαλύτερη η ΒΟΗΘΕΙΑ μας προς τα 420 σκυλακια του Κυνοκομείου!!!!! — με τον Jacob Hatjantonis και 21 ακόμη.

Επίσης ευχαριστούμε και τους χορηγούς της αφίσας μας!
pigasos pet shop [@floucaf](https://www.facebook.com/floucafe.gr/#)e.gr Jacob Hatjantonis [@karavaki.rodos](https://www.facebook.com/karavaki.rodos/#) @globalcourier @[HOBB](https://www.facebook.com/HOBBY-TIME-196892083729717/)Y TIME [@CiaoBoutiqueRhode](https://www.facebook.com/CiaoBoutiqueRhodes/#)s [@Tsalmidi](https://www.facebook.com/Tsalmidis/#)s χορηγός επικοινωνίας Λυχνάρι [@lihnarifm](https://www.facebook.com/lihnarifm/#)

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *