Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Περιφέρεια και Ρόδος σε ρυθμούς Rock Concert»

Δωδεκάνησα

 Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Περιφέρεια και Ρόδος σε ρυθμούς Rock Concert»

Ένα τριήμερο με διαφορετικότητα, αυτό της 2ης, 3ηςκαι 4ης Αυγούστου 2019, με πρωταγωνιστές, ντόπια μουσικά σχήματα και ταλαντούχους καλλιτέχνες της περιοχής μας.

Η διοργάνωση, Rock Concert,  πραγματοποιείται στην Πλατεία πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο ανάδειξης των νέων, ταλαντούχων καλλιτεχνών του τόπου μας.

«Αξίζει τον κόπο, να ασχολούμαστε με τους νέους. Αξίζει τον κόπο, να τους δίνουμε βήμα λόγου, ώστε να αποτυπώνουν την έκφραση της εποχής, μέσα από αυτό το είδος μουσικής με διαχρονικές αξίες. Κοντά στους νέους – είναι και  η πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου» δηλώνει ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Τρία μουσικά βράδια, θα γεμίσουν με κέφι και rockνότες το κέντρο της Ρόδου και σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 2 Αυγούστου θα παίξει το συγκρότημα IRON FACE στις 3 Αυγούστου το συγκρότημα OUTPASS και στις 4 Αυγούστου το συγκρότημα C:REAL. Επίσης, θα συμμετάσχει και το συγκρότημα DSpot. Θα ακουστούν καινούρια κομμάτια, αλλά και διασκευές ροκ μουσικής.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις, ο μουσικός κ. Γιώργος Καβάσιλας, δήλωσε ότι, την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα συμμετάσχει στη συναυλία καθηγήτρια λίρας, για συνδυασμό παραδοσιακής με ροκ μουσική. Ώρα έναρξης προγράμματος κάθε βράδυ στις 9.00.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *