«Οι Έλληνες του εξωτερικού οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας και της Δωδεκανήσου!»

Δωδεκάνησα

Στο προσυνέδριο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής ΑΠΟΛΛΩΝ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαριτσών Ρόδου, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στις 27.7.2019, παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Κόνσολα, του δημάρχου Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκου και εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων και εκπροσώπων των αποδήμων Ροδίων, παρέστη και μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. 

Ο Παρροδιακός Σύλλογος Αμερικής ΑΠΟΛΛΩΝ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιεί εκδηλώσεις στο νησί της Ρόδου για το χρονικό διάστημα 25 – 29.7.2019 και το ετήσιο προσυνέδριό του. 

Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος επεσήμανε τα εξής: «Είναι σημαντικό άνθρωποι δραστήριοι, με αγάπη για την πατρίδα, να πραγματοποιούν συλλογικές διαδικασίες στον τόπο μας, στον τόπο που αγαπούν. Ο πρόεδρος Σπύρος Τομάζος και τα στελέχη του Συλλόγου Αμερικής ΑΠΟΛΛΩΝ, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας στην Αμερική. Συγχρόνως μεταλαμπαδεύουν τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτιστικό και λαογραφικό μας θησαυρό στις νέες γενιές των Ελλήνων του εξωτερικού, αλλά και σε αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιείται κάτω από δύσκολες συνθήκες και γι’ αυτό οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε τους ανθρώπους που με συνέπεια και ανιδιοτέλεια κρατάνε την Ελλάδα ψηλά στην ψυχή τους και στο παγκόσμιο στερέωμα. Χρέος της Πολιτείας είναι να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους και είμαστε εδώ για να υλοποιείται αυτό που διακαώς υποστηρίζουμε και δικαιούνται οι σύλλογοι των Ελλήνων του εξωτερικού.»

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *