Εξυπηρέτηση δημοτών σε ολόκληρο το νησί αναφορικά με Προνοιακά – Αναπηρικά Επιδόματα & προγράμματα Οικονομικής Ενίσχυσης

Δωδεκάνησα

Εξυπηρέτηση δημοτών σε ολόκληρο το νησί αναφορικά με

Προνοιακά Αναπηρικά Επιδόματα & προγράμματα Οικονομικής Ενίσχυσης

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και συγκεκριμένα εκείνων που χρήζουν προνοιακών, οικονομικών και αναπηρικών παροχών η κα. Άννα Ζωάννου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής μερίμνησε για την υποβολή των αιτήσεων εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας, δίπλα στην κατοικία τους.

Συγκεκριμένα,  πιστοποιήθηκαν και επιμορφώθηκαν από τον ΟΠΕΚΑ διοικητικά  στελέχη του Δήμου Ρόδου σε ολόκληρο το νησί, προκειμένου τα άτομα με αναπηρίες, ευάλωτοι ή/και οικονομικά αδύνατοι πολίτες να εξυπηρετούνται από τη δημοτική ενότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται:

Τοποθεσία

Στέλεχος

Γραφείο

Τηλέφωνο

Ανατολική μεριά του νησιού

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΥΛΟΥΣ

Δημοτική Ενότητα Αφάντου

2241362512

Δυτική μεριά του νησιού

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΒΟΛΟΝΑΚΗ

Βιβλιοθήκη Παραδείσι

2241083215

Νότια μεριά του νησιού

ΜΙΧΑΛΙΑ ΠΙΚΟΥ

Δημοτική Ενότητα Γενναδίου

2244047133

Εσωτερικό του νησιού

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ

Δημοτική Ενότητα Αταβύρου

2246360114

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μπορούν να εξυπηρετήσουν για τα επιδόματα: αιματολογικών νοσημάτων, εγκεφαλικής παράλυσης,  βαριάς νοητικής στέρησης, βαριάς αναπηρίας, ατόμων με αναπηρία όρασης, κωφών και βαρήκοων,  διατροφικά επιδόματα σε νεφροπαθείς, μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος κτλ, οικονομικής ενίσχυσης σε παραπληγικούς, τετραπληγικούς και ακρωτηριασμένους ανασφάλιστους και ασφαλισμένους του δημοσίου και επίδομα κίνησης σε παραπληγικούς, τετραπληγικούς, ακρωτηριασμένους. Επίσης, για την Επιδότηση Στέγασης (ενοικίου), το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *