5ο εργασιακό τουρνουά

Αθλητικά Δωδεκάνησα


Μετά την ολοκλήρωση  της πρώτης συνάντησης στο πλαίσιο διεξαγωγής του 5ου χειμερινού εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ και λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας είναι μεγάλη μας χαρά που οι ομάδες οι οποίες  έως και σήμερα εκδήλωσαν ενδιαφέρον ανέρχονται κιόλας στις 18.

Πιο αναλυτικά, οι ομάδες που έδωσαν το «παρών» και δήλωσαν προφορικά σε πρώτη φάση την επιθυμία συμμετοχής είναι οι  ΟΕΕ , Panthers, Airball, Sindream,  Blue Celtics,  Bad boys,  Underdogs,  Epavlis café,  Modela,  Buzzer beaters,  Σταυρος Καλυθιών, Διγενής κοσκινού by Κολλέγιο και Δωριείτες, ενώ ηλεκτρονικά δήλωσαν οι  Βενετόκλειο,  Δωριέας Νεοχωρίου,  Πειρατές,   Crows και  Villanova City.

Μετά τα παραπάνω και σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, οι θέσεις που απομένει να καλυφθούν είναι μόνο δύο! Παρόλα αυτά, ομάδες έχουν το δικαίωμα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ηλεκτρονικά και μετά τις 14/8/19 και να αποτελούν τις επιλαχούσες μιας και η τελική διαμόρφωση της λίστας των ομάδων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί στις 30/8/2019.

Η Διοίκηση του σωματείου μας, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και θεωρεί πως με τη βοήθειά τους  η φετινή διοργάνωση θα είναι ακόμη καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές!

 

 

 

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *