Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του φωτισμού στην Ιερά Μονή Σωτήρος Μαριτσών

Δωδεκάνησα

Στην παροχή ηλεκτρολογικού υλικού για την αναβάθμιση του φωτισμού στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Μαριτσών, προχώρησε ο Δήμος Ρόδου, μετά από τη σχετική αίτηση της εκκλησιαστικής επιτροπής της κοινότητας, την οποία ενέκρινε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.
Αναλυτικότερα τοποθετήθηκαν νέοι ιστοί με φωτιστικά σώματα, νέοι προβολείς μεγάλης απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης τεχνολογίας LED, αντικαταστήθηκαν τα παλιά φρεάτια με νέα, και τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Η παρέμβαση κρίθηκε απαραίτητη δεδομένου ότι τα φωτιστικά σώματα της Ιεράς Μονής ήταν παλιάς τεχνολογίας, παρουσίαζαν μεγάλη συχνότητα βλαβών και φθορών, σημαντική κατανάλωση ενέργειας και χαμηλό δείκτη χρωματικής απόδοσης, ενώ οι ιστοί ήταν γερασμένοι, επικίνδυνοι και προκαλούσαν γενικώς αρνητική εντύπωση. «Η ουσιαστική βελτίωση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, με ανανέωση και εκσυγχρονισμό δικτύων, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων και ιστών, βελτιώνει ουσιαστικά  τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες, αναβαθμίζει την εικόνα της Ιεράς Μονής Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Μαριτσών και εξοικονομεί ενέργεια η οποία παρέχει καλύτερο φωτισμό», δήλωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην περιοχή ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος , συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μόσχο Ζερβό τον εφημέριο Πάτερ Σάββα Τσίκκη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ο «Κερωνιάτης» Λάζαρο Κασέκα. Ευχαριστήριο εκκλησιαστικής επιτροπής Ιερού Ναού Ταξιαρχών Μαριτσών:
«Η εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Μαριτσών και ο εφημέριο Πατέρας Σάββας Τσίκκης ευχαριστούν το δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο για την παροχή ηλεκτρολογικού υλικού καθώς και όσους συνετέλεσαν για την ολοκλήρωση του έργου αναβάθμιση του φωτισμού στη Ιερά Μονή Μεταμόρφωση του Σωτήρος και τους ευχόμαστε καλή χρονιά και χρόνια πολλά».

8Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *