Συνεχίζεται το 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων στην Ρόδο που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δωδεκάνησα

Συνεχίζεται το 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων στην Ρόδο που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, συνεχίζεται στη Ρόδο το 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, το οποίο συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τον Δικηγορικό Σύλλογο  Ρόδου, τον Λ.Ε.Α.Δ.Ρ. και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Η μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση ξεκίνησε από τις 26 Ιουνίου 2019 και συνεχίζεται από τις 6 έως 8 τις Σεπτεμβρίου2019 (ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός) με τη συμμετοχή 16 ομάδων δικηγορικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν, προέκυψαν από την προκριματική φάση που διεξήχθη σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή συνολικά 30 ομάδων. Οι δεκαέξι (16) ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση χωρίστηκαν μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2019 και μεταδόθηκε live διαδικτυακά από το website της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τέσσερις (4) ομίλους των τεσσάρων ομάδων ο καθένας, από τους οποίους θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες, δηλαδή οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν με νοκ άουτ παιχνίδια μέχρι τον μεγάλο τελικό της 8ης Σεπτεμβρίου.

Οι αγώνες διεξάγονται στο Εθνικό Στάδιο «Διαγόρας» της Ρόδου, στο Ενωσιακό γήπεδο (Τσαΐρι), στο Καρακόνερο, στην Κρεμαστή, στο γήπεδο Κοσκινού και στο γήπεδο Μαριτσών. Πολλοί αγώνες της διοργάνωσης μεταδίδονται και διαδικτυακά live.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο των Μαριτσών στις 6.30μ.μ. και 9μ.μ. αντίστοιχα και ο μεγάλος τελικός, στις 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στο ίδιο γήπεδο ενώ θα μεταδοθεί και πάλι διαδικτυακά live.

Ο συγκεκριμένος θεσμός μετρά ήδη 34 χρόνια συνεχούς παρουσίας και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των νομικών της επικράτειας. Οι αγώνες από τον πρώτο χρόνο εκκίνησης τους προάγουν τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συλλόγους και υποστηρίζουν το μεγαλείο του αθλητικού ιδεώδες, την ευγενή άμιλλα.

Τουλάχιστον 500 δικηγόροι από την Ελλάδα και την Κύπρο επισκέπτονται το νησί της Ρόδου, μαζί με τις οικογένειές τους,προσφέροντας μία τονωτική ένεση στον εγχώριο τουρισμό με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η αθλητική αυτή διοργάνωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα ενισχυθεί το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου (πρώην Ορφανοτροφείο Θηλέων).

Παράλληλα με τους αγώνες, διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετέχουν διάφοροι παράγοντες και πλήθος ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *