“Η επιλογή της συνεννόησης και της ευθύνης είναι αυτή που πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου”

Πολιτική Δωδεκάνησα

Η επιλογή της συνεννόησης και της ευθύνης είναι αυτή που πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου .

Η παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ από τη στιγμή της δημιουργίας και της συγκρότησης της, στηρίχθηκε στις αρχές της εντιμότητας, της καθαρότητας των θέσεων της και του δημοκρατικού διαλόγου.
Αυτός ο διάλογος που αναπτύχθηκε με τους πολίτες του νησιού μας στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθόρισε το πρόγραμμα και τη στάση μας απέναντι στα προβλήματα που ταλανίζουν τον όμορφο τόπο μας.

Θεωρούμε οτι με τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας και με δεδομένη την εντολή του Ροδιακού λαού, μοναδικός αντίπαλος πλέον είναι τα προβλήματα και απόλυτος στόχος οι λύσεις που θα οδηγήσουν τη Ρόδο στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Οι λύσεις που θα δώσουν στους πολίτες τη δυνατότητα να ζήσουν στην  πόλη και στα χωριά μας με τον Δήμο ανοιχτό και σύμμαχο στην καθημερινότητα τους.

Για την παράταξη μας, ο δρόμος της συνεννόησης και της συνεργασίας,  είναι εκείνη η επιλογή που θα μας φέρει κοντά σε λύσεις. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου μας,  των κατοίκων και των επισκεπτών του.
Μ αυτό το σκεπτικό διανύσαμε την περίοδο της προεκλογικής αναμέτρησης δίνοντας έναν τίμιο και καθαρό αγώνα και μ αυτό το σκεπτικό προχωρούμε σήμερα, στο δρόμο της ευθύνης.
Μετά απο διαβούλευση και ουσιαστικό διάλογο για να διερευνηθούν τα πεδία συνεργασίας, υλοποιώντας την υπόσχεση μας προς τους πολίτες κάνουμε πράξη τη σύμπραξη,  με βάση μια προγραμματική συμφωνία με ορίζοντα τετραετίας, που θα μας οδηγήσει στην εφαρμογή των δεσμεύσεων  μας και την επίτευξη των στόχων που θα οδηγήσουν τη Ρόδο σε μιά νέα δημιουργική περίοδο.
Ακολουθώντας τις επιταγές του Κλεισθενικού Δήμου επιλέξαμε μια στάση που επιβάλλεται απο τον ίδιο τον νόμο, θεωρώντας οτι μέσα απο αυτήν θα μπορέσουμε να παράξουμε ουσιαστικό έργο. Πιστεύουμε ότι ο δύσκολος δρόμος της ευθύνης, είναι αυτός που θα βοηθήσει τον τόπο να αλλάξει πορεία εξέλιξης υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τον άνθρωπο.
Τις ίδιες αγωνίες και την ίδια δυναμική διάθεση έχει ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης και η παράταξη του . Ο ίδιος έκανε πράξη το δρόμο της συνεννόησης και της συναίνεσης καλώντας μας να συνεργαστούμε με μοναδικό κριτήριο τη Ρόδο , την Ροδίτισσα και τον Ροδίτη .

Ήταν και είναι βαθιά πεποίθηση μας ότι η συναίνεση, μπορεί να οδηγήσει μόνο σε θετικά αποτελέσματα.
Εχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε και την πίστη οτι η παρουσία μας στη διοίκηση του Δήμου της Ρόδου θα συμβάλει στην επόμενη ΝΕΑ ΜΕΡΑ μιας Ρόδου με πυξίδα την πρόοδο. Μια Ρόδο αντάξια της ομορφιάς και της ιστορίας της.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *