Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.Υψηλάντης, Α’ Κοσμήτορας και Πρόεδρος της. Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής εκπροσώπησε σήμερα στη Μεγίστη τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 76η επέτειο απελευθέρωσης του νησιου

Δωδεκάνησα

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.Υψηλάντης, Α’ Κοσμήτορας και Πρόεδρος της. Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής εκπροσώπησε σήμερα στη Μεγίστη τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 76η επέτειο απελευθέρωσης του νησιούΟ Βουλευτής Δωδεκανήσου παρέστηστη δοξολογία που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σύμης, Χάλκης, Τήλου καιΚαστελλορίζου κ.κ Χρυσόστομο και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων. Στη συνέχεια με κυβερνητικό κλιμάκιο επικεφαλής τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και άλλους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, τους Δημάρχους Μεγίστης και Ρόδου. τον αρχηγό του ΓΕΝ και άλλους επισήμους  μετέβη στανησιά Ρω και Στρογγύλη όπου επισκέφθηκαν ταφυλάκια του νησιού.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης με δηλώσεις του επεσήμανε  το υψηλό φρόνημα των ακριτών μας στα νησιά μας αυτά αλλά και των νέων μας που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *