Οι Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου στην Κάλυμνο με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας

Δωδεκάνησα

Οι Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου στην Κάλυμνο με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας

Η καρδιά των ταλέντων της Δωδεκανήσου θα κτυπήσει εφέτος στο νησί των σφουγγαράδων, την Κάλυμνο, όπου θα διεξαχθούν από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Καλυμνίων.

Οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στο νησί της Καλύμνου, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα νησιά Ρόδου, Πάτμου, Λέρου, Κω και Καλύμνου. Στο νησί των σφουγγαράδων αναμένεται να μετακινηθούν περί τα εκατό σαράντα άτομα και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καλύψει μέρος των εξόδων της όλης διοργάνωσης. Οι αναπτυξιακοί αυτοί αγώνες στίβου αφορούν αθλητές-τριες ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Για το νησί οι αγώνες αυτοί αναμένονται με ενθουσιασμό, γιατί η παρουσία τόσων παιδιών και των συνοδών τους θα τονώσει την αγορά του νησιού, και  γιατί οι Καλύμνιοι έχουν παράδοση στον στιβικό αθλητισμό.

Τα σωματεία της Ρόδου (1ος όμιλος) θα διοργανώσουν αντίστοιχο αγώνα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Δ.Α.Κ. Ρόδου. Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα που είχε καταρτίσει η επιτροπή στην αρχή του έτους, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα γίνουν επίσης και αγώνες Mini Athletics Games και Kids Athletics

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *