Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας η ΝΟ.Δ.Ε

Δωδεκάνησα

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου με την παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργού Χάρη Θεοχάρη και του Υφυπουργού Μάνου Κόνσολα, των βουλευτών Βασίλη Υψηλάντη, Γιάννη Παππά και Μίκας Ιατρίδη, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και αρκετών περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου Παύλος Μπακίρης ευχαρίστησε τους δυο Υπουργούς για την παρουσία τους στη συνεδρίαση σημειώνοντας ότι με την επίσκεψη του Υπουργού στη Ρόδο μέσα στο πρώτο τρίμηνο της θητείας του αναγνωρίζεται  ο ρόλος και η συνεισφορά γενικότερα της Δωδεκανήσου στον Τουρισμό της πατρίδας μας.

« Η προσφορά της Δωδεκανήσου στο τουριστικό προϊόν είναι τεράστια. Παρόλα αυτά συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα τα οποία ακούσατε από τους εκπροσώπους των παραγωγικων φορέων. Η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν, δυστυχώς, εχθρική απέναντι μας. Είμαστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα έχει ψηλά στις προτεραιότητες της τον Τουρισμό και την Δωδεκάνησο» είπε ο κ. Μπακίρης απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

«Σήμερα καλείστε να αντιμετωπίσετε αρκετάπροβλήματα και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε το καλύτερο. Η παρουσία του συμπατριώτη μας υφυπουργού Μάνου Κόνσολα στο Υπουργείο μας δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι δημιουργούνται νέες προοπτικές για τον Τουρισμό και την Τουριστική Εκπαίδευση στην περιοχή μας» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε.

Ο κ. Μπακίρης δεν παρέλειψε να αναφερθείστο ρόλο της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Δωδεκάνησο, στις πρόσφατες νικηφόρες εκλογές: « Καταφέραμε με την τακτική των ήπιων τόνων και της συνεχούς παρουσίας μας στα τοπικά δρώμενα, να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στις μεγάλες, πρόσφατες νίκες του κόμματος μας. Αποδείξαμε ότι με συνεργασία, καλή πρόθεση και συνεννόηση η οργάνωση μας μπορεί να είναι στην πρωτοπορία. Είμαστε η ΝΟ.Δ.Ε που δεν έχασε καμία εκλογική μάχη. Κερδίσαμε ευρωεκλογές, βουλευτικές εκλογές και φυσικά οι μεγάλες νίκες στην αυτοδιοίκηση, με το Γιώργο Χατζημάρκο στην Περιφέρεια και τον Αντώνη Καμπουράκη στο δήμο Ρόδου. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να ευχαριστήσω τους βουλευτές, τους υποψήφιους βουλευτές, τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε, τα μέλη μας, τους εθελοντές μας γιατί  η βοήθειά τους στις μεγάλες νίκες μας ήταν καθοριστική».

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης ευχαρίστησε τη ΝΟ.Δ.Ε για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε, αναφέρθηκε  στην πολιτική που θα ακολουθήσει το Υπουργείο Τουρισμού και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας οι οποίεςόπως ανέφερε έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον προεκλογικό αγώνα.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *