Άμεση προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στη Ρόδο

Δωδεκάνησα Δήμος Ρόδου

Άμεση προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στη Ρόδο.

Επιτόπιο έλεγχο στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 19Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υπηρεσιακούς παράγοντες.  

Όπως τόνισε ο κ. Καμπουράκης, το θλιβερό θέαμα των εγκαταστάσεων αποτυπώνει την αδιαφορία που επέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα όσοι είχαν την ευθύνη της διαχείρισής τους, ενώ αναρωτήθηκε, αν υπό αυτές τις συνθήκες, μπορούμε πραγματικά να μιλάμε για βιολογικό καθαρισμό.

“Με την υφιστάμενη κατάσταση είναι απλά ζήτημαχρόνου να βρεθούμε αντιμέτωποι με επικίνδυνες καταστάσεις κι απειλές για το περιβάλλον μας” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ρόδου και συμπλήρωσε:

“Για τη νέα Δημοτική Αρχή η νόμιμη και επιστημονικά ορθή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για τη στοιχειώδη ποιότητα ζωής των Ροδιτών αλλά και την τουριστική εικόνα του νησιού μας. Έχουμε έτοιμο master plan συνολικά για το αποχετευτικό δίκτυο και θα δώσουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού για όλο το νησί με ορθολογικό σχεδιασμό, προτεραιοποίηση και δεσμευτικά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των απαιτούμενων έργων. Το περιβάλλον είναι το κοινό σπίτι μας. Τέλος η αδιαφορία.  Ξεκινάμε να νοικοκυρέψουμε τον τόπο και να του ξαναδώσουμε τη λάμψη που αξίζει.“.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *