Η Περιφέρεια βράβευσε μαθητές που πήραν μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας

Περιφέρεια Δωδεκάνησα

Η Περιφέρεια βράβευσε μαθητές που πήραν μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας

Σήμερα το πρωί στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των μαθητών-τριών που πήραν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώθηκε από το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς και το κέντρο πρόληψης Δίοδος.

Το κεντρικό θέμα που αγκάλιασε όλα τα προγράμματα πρόληψης της «Διόδου» ήταν «Χτίζοντας γέφυρες μέσα μας και γύρω μας». Γέφυρες ανθρώπινες, συναντήσεις ιδεών, οργάνωση κοινών τόπων ήταν ο προσανατολισμός γι αυτήν την πορεία. Τα προγράμματα με το θέμα αυτό που έγιναν στα σχολεία Α΄βάθμιας και Β΄βαθμιας εκπαίδευσης του νησιού της Ρόδου κατέληγαν σε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας. Τα παιδιά αποτύπωσαν τις «γέφυρες» με πολύ ενδιαφέρον και διάθεση, θέλοντας έτσι να δείξουν πως έχουν εντρυφήσει στα ζητήματα επικοινωνίας, ομαδικότητας, και αυτοεκτίμησης. Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάρα πολλά παιδιά και η επιλογή των καλυτέρων ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για την κριτική επιτροπή.

Η επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου πρόληψης «Δίοδος» κα Ιωάννα Μαρίνου στη σύντομη ομιλία της ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς κα Χαρούλα Γιασιράνη για την άψογη συνεργασία που είχαν, αναφέροντας πως το πρώτο αυτό εγχείρημα πέτυχε και στοχεύουν σε νέα παρόμοια προγράμματα. Παράλληλα ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του δ.σ. της «Διόδου» κ. Σάββα Καλαθενό για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Ακολούθως τον λόγο πήρε η κα Γιασιράνη, η οποία συνεχάρη τα παιδιά που βραβεύτηκαν για τις υπέροχες και γεμάτες νόημα φωτογραφίες καθώς και την «Δίοδο» για την συνεργασία που είχαν, υποσχόμενη πως αυτή  θα συνεχισθεί και τα προσεχή χρόνια.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *