»ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»

Δωδεκάνησα

Μετά την ανάγνωση άρθρων, σχετικών  με τις εξελίξεις στο τμήμα   βόλεϊ του σωματείου μας, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους της ομάδας μας τα παρακάτω : Το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»   έχει ήδη συνάψει  συμφωνία με προπονητή ,ο οποίος ενδεχομένως δώσει το «παρών» στον προσεχή αγώνα μας με τον Πανερυθραϊκό στην Αθήνα. Μετά την ανάγνωση άρθρων, σχετικών  με τις εξελίξεις στο τμήμα   βόλεϊ του σωματείου μας, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους της ομάδας μας τα παρακάτω :

Το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»   έχει ήδη συνάψει  συμφωνία με προπονητή ,ο οποίος ενδεχομένως δώσει το «παρών» στον προσεχή αγώνα μας με τον Πανερυθραϊκό στην Αθήνα. Ο αθλητής-ιατρός κ. Μαυροβουνιώτης Αργύρης, παρά το ότι μας διαβεβαίωσε  στην έναρξη της χρονιάς, ότι προτεραιότητα γι’αυτόν αποτελεί το βόλεϊ, πριν από λίγες  ημέρες μας ενημέρωσε αιφνιδίως, πως θα πρέπει να αποχωρήσει εσπευσμένα από τη Ρόδο επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους,  δημιουργώντας παράλληλα προβλήματα στο Νοσοκομείο Ρόδου. Σε μια τέτοια σημαντική απόφαση ζωής, δε θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο παρά το ότι  η αποχώρησή του τη δεδομένη στιγμή, ήταν αντιεπαγγελματική τόσο απέναντι στους υπόλοιπους συναθλητές όσο  και στη διοίκηση του σωματείου. Δώσαμε το περιθώριο στο αθλητή-ιατρό κ. Μαυροβουνιώτη να προχωρήσει σε ανακοίνωση στον τύπο ,αναφέροντας τους πραγματικούς λόγους αποχώρησής του ώστε να μη δημιουργηθούν «σύννεφα» αμφιβολίας και αμφισβήτησης σχετικά με  θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας.
Δυστυχώς ο κ. Μαυροβουνιωτης αποφάσισε να σιωπήσει. Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους υπόλοιπους αθλητές μας οι οποίοι με την έως  τώρα συμπεριφορά τους δείχνουν  τον επαγγελματισμό τους . Ο αρχικός μας στόχος παραμένει ο ίδιος.

4Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *