Η δημιουργία ενός οικογενειακού κλίματος είναι ένας από τους βασικούς στόχους των Πανθήρων και τη φετινή αγωνιστική περίοδο

Αθλητικά

Η δημιουργία ενός οικογενειακού κλίματος είναι ένας από τους βασικούς στόχους των Πανθήρων και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να παρέχει όλα τα εχέγγυα στους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε όλα τα τμήματα, προκειμένου να νιώσουν πολύ οικεία και έτσι να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το δείπνο που παραχώρησε στα παιδιά της Κ14 και της Κ16 ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Διάκου. Ο ίδιος, υποδέχθηκε και τις δυο ομάδες στο εστιατόριο Casa Italia στην Ιαλυσό που είναι ιδιοκτησίας του και τους ευχήθηκε ότι καλύτερο στα φετινά πρωταθλήματα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να κάνει μαζί τους μια εποικοδομητική κουβέντα σχετικά με το ποδόσφαιρο και τους στόχους τους.

-Φιλικό παιχνίδι με τον Ευαγόρα Ρόδου θα δώσει η ανδρική ομάδα των Πανθήρων. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 6.30μ.μ. το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο Κορακόνερο. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας δεν αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο της Γ’ Κατηγορίας καθώς βάση προγράμματος αντιμετωπίζει τα «Ελάφια» τα οποία όμως δεν παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Φωτογραφίες: Γεωργία Σαράντη

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *