”ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ FETE DE LA DANSEΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΒΙΚΗ ΦΕΡΔΕΚΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ”

Δωδεκάνησα


ΣΤΟ  ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ FETE DE LA DANSEΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΒΙΚΗ ΦΕΡΔΕΚΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ”

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού διοργάνωσε την φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικηγιορτή χορού Fete de la danse στο  Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Η σχολή χορού της Βίκη Φερδεκλή από το νησί της Ρόδου συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα σε ακόμα 40 σχολές από όλη την Ελλάδα.

Οι 10 σπουδάστριες της σχολής   Δεσποτάκη Ζέφη, Λεβέντη Νελίνα, Βλάχου Σταματία, Παπαελευθερίου Κατερίνα, Βακόνδιου Μαρία, Φιγεροά Τέσσα, Φωτεινοπούλου Μαρία, Ταντίκη Αναστασία, Χατζηνικόλα Παναγιώτα και Χατζηδιάκου Μοσχούλα, εντυπωσίασαν με τις άρτιες χορογραφίες τους  στο μπαλετο και στο σύγχρονο οι οποίες ήταν χορογραφημένες από την υπεύθυνη της σχολής ΒίκηΦερδεκλή,αλλά και με το υψηλό επίπεδο της τεχνικής τους .

Μαζι με το ΚΕΔΜΟΠ η εκπρόσωπος του «Χάρισε Ζωή» κ.Κώστογλου ενημέρωσε τους θεατές για την δωρεά μυελού των οστών και το πώς μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί την Λευχαιμία όπου παράλληλα έγινε συλλογή δειγμάτων και αιτήσεων για όσους επιθυμούσαν να γραφτούν ως εθελοντές δότες .

Η σχολή και η Χορογράφος Δασκάλα Βίκη Φερδεκλη θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδία για την καταπληκτική εμφάνιση τους  σε αυτή την μεγάλη γιορτή της τέχνης του χόρου.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *