Αθλητικό-Καλλιτεχνικό χοροθέαμα για 4η συνεχή χρονιά από το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Αθλητικά


Αθλητικό-Καλλιτεχνικό χοροθέαμα για 4η συνεχή χρονιά από το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις!

Μια μαγική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας!
 Η καθιερωμένη , πλέον ,Χριστουγεννιάτικη παράσταση στην οποία παρουσιάζονται τα προγράμματα των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, ενόργανης γυμναστικής, μοντέρνουχορού , ακροβατικής και zumba kids έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
 Για πρώτη φορά φέτος το χοροθέαμα χωρίστηκε σε 2 μέρη, με σκοπό να μπορέσει να φιλοξενηθεί ο μεγάλος αριθμός θεατών που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια!
Στο πρώτο μέρος έλαβαν μέρος 80 αθλήτριες ηλικιών από 4έως 7 ετών οι οποίες παρουσίασαν τα προγράμματα τους δίνοντας μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη νότα στηνεκδήλωση.
 Στο δεύτερο μέρος έλαβαν μέρος 200 αθλήτριες και αθλητές από 7 ετών και άνω παρουσιάζοντας εξαιρετικές χορογραφίες ,ανεβάζοντας το επίπεδο κάθε χρόνο ακόμα περισσότερο.
 Η διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να συγχαρεί τις προπονήτριες Χριστίνα Παρίση, Χρυσά Ουζουνίδου και Κατερίνα Φραντζοπούλου που επιμελήθηκαν τις χορογραφίες και τη ροή του προγράμματος όπως και τους περίπου 1000 γονεις-θεατές που παρακολούθησαν το φετινό χοροθέαμα!

 Η παρουσία και το χειροκρότημα όλων εσάς έδωσε τεράστια ώθηση στα 280 παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

 Το αθλητικό μας κέντρο θα λειτουργήσει έως και τις21/12/2019!Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και σαςπεριμένουμε ξανά από την Τρίτη 07/01/2020!

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *