Από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνεται ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Ιάλυσο, στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας»

Αθλητικά

Από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνεται ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Ιάλυσο, στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας», την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020, στις 3μ.μ.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, από τις Θύρες «1» και «2» (απέναντι από το σινεμά «Μετροπόλ») θα εισέλθουν οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήρια διαρκείας του Διαγόρα, των 150 ευρώ και VIP.
Από τις ίδιες Θύρες («1» και «2») θα μπουν και όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, για να καθίσουν στην εξέδρα.
Από την Θύρα «3» (είσοδος από το ρολόι του Σταδίου) θα εισέλθουν οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ιάλυσου, που θα προμηθευτούν εισιτήριο.
Η Θύρα «4» θα παραμείνει κλειστή, ενώ από την Θύρα «6» θα εισέλθουν φίλαθλοι του Διαγόρα που θα έχουν προμηθευτεί εισιτήρια.

-Στον αγώνα είναι προσκεκλημένοι όλοι οι φίλαθλοι του Διαγόρα, που πάντα στηρίζουν την όλη προσπάθεια της ομάδας και της Διοίκησης του «Γηραιού»

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *