Νέα παρέμβαση στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη για τους δανειολήπτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου

Ρόδος Δωδεκάνησα


Νέ
α παρέμβαση στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη για τους δανειολήπτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου και την παράταση της λειτουργίας των κτηματολογικών γραφείων Ρόδου, Κω και Λέρου.

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων της και των συναντήσεων της με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών για τα δάνεια τηςΣυνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, η Μίκα Ιατρίδη επανάφερε το θέμα με ομιλία της στην Ολομέλεια τηςΒουλής.

Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτική Ομάδας της Ν.Δ. επεσήμανε και από το βήμα της Βουλής την ανάγκη για δίκαιη και βιώσιμη λύση και αναφέρθηκε και στον απαραίτητο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα αυτό.

Ταυτόχρονα, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση είναι κοντά στουςπολίτες, μια και με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και τιςτροπολογίες του προχώρησε στην αύξηση του κοινωνικού μερίσματος, την παράταση της προθεσμίας για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, την παράταση της λειτουργίας των κτηματολογικών γραφείων Ρόδου, Κω και Λέρου, και τη μείωση στο 6% του συντελεστή για φάρμακα και ακτινοθεραπείες για τους καρκινοπαθείς.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, και αναφερόμενη στα δάνεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας, η βουλευτής Δωδεκανήσου επεσήμανε ότι «πιστεύω και είμαι σίγουρη ότι είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε με προσοχή, όπως κάνουμε άλλωστε με όλα τα θέματα, τα οποία αφορούν την κοινωνία μας, τα νησιά μας, την Ελλάδα και πάρα πολλούς πολίτες συνολικά, κυρίως γιατί σε τέτοιες δύσκολες εποχές είναι σημαντικό να δίνονται λύσεις στα δάνεια, ειδικά σε μια κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα περιοχή της χώρας».

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *