Κοσμοσυρροή στο Σύνταγμα… για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ελλάδα

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έξω από τη Βουλή εκφράζουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών φωνάζοντας όλοι μαζί με μία φωνή «ΟΧΙ».

Οι διαδηλωτές συνεχίζουν να φτάνουν με κάθε τρόπο, ακόμα και πεζοί, καθώς η Αστυνομία έχει κλείσει όλους τους κεντρικούς δρόμους ενώ πάνω από 360 λεωφορεία από όλη τη χώρα έχουν φτάσει στην Αθήνα από το πρωί. Κόσμος περπατάει ακόμη και μεγάλες αποστάσεις, καθώς οι κεντρικοί δρόμοι έχουν κλείσει προκειμένου να φτάσουν όσο πιο κοντά στο συλλαλητήριο. Κατά δεκάδες φτάνουν, εντωμεταξύ, τα πούλμαν στις Αφίδνες από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με τους επιβάτες τους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή».
Σύμφωνα με πληροφορίες όπως αναφέρει η παμμακεδονική Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων κάλεσε σε «μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση» ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών. Επιπλέον τη Δευτέρα θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας από την πόλη των Πρεσπών η οποία θα καταλήξει στις 27 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα. Εντωμεταξύ Εκτεταμένα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

1Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *