Ο Μαθητής Δημήτρης Σκαρτάδος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκε στους Διαγωνισμούς Μαθηματικών «Εύδημος» και «Ίππαρχος»

Δωδεκάνησα


Ο
Μαθητής Δημήτρης Σκαρτάδος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκε στους Διαγωνισμούς Μαθηματικών «Εύδημος» και «Ίππαρχος»

Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, οργάνωσε και φέτος με επιτυχία τους μαθητικούςδιαγωνισμούς Μαθηματικών «ΕΥΔΗΜΟΣ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΣ». Στο διαγωνισμό «ΕΥΔΗΜΟΣ» συμμετείχαν  μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από τα Γυμνάσια του Νομού Δωδεκανήσου. Στο διαγωνισμό «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» συμμετείχαν μόνο οι μαθητές που προκρίθηκαν από τον διαγωνισμό «ΕΥΔΗΜΟΣ».

Στους παραπάνω διαγωνισμούς διακρίθηκε ο μαθητής της Α’  τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Δημήτρης Σκαρτάδος που απέσπασε το 2οβραβείο.

Η παραπάνω διάκριση του μαθητή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Δημήτρη Σκαρτάδο για την σημαντικήδιάκρισή του και εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους του.

Η διάκριση αυτή αποτελεί συνέχεια της διάκρισης που είχεμαθητής μας στους πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών για μαθητές των άλλων τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου. Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών «Ευκλείδης». Σε αυτό τον διαγωνισμό διακρίθηκε ο μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου των  Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ΓιώργοςΚοντός.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Μαθηματικών όσο και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *